• Forside
  • Opskrifter
    • Treats fra film
    • Treats fra tv-serier
    • Treats fra bøger
    • Treats fra spil
    • Treats til årets fester
  • Galleri
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
  • Spektrum Cookalong
    • Leoniderne
  • Projekt Disney
    • Disneys guldalder
    • Dumbo
    • Fantasia
    • Pinocchio
    • Snehvide og de syv små dværge
  • Projekt Disney
  • Anmeldelser
  • Om/ kontakt
    • COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK
7. september 2018

Anmeldelse: Inkarnation

Gå til opskrift Udskriv

 

Bogens bagside tekst:

Jeg er… levende. Det er det, der er galt. Der er det, der er sket. Jeg er levende. Jeg bryder mig ikke om følelsen af blodet i mine årer. Men jeg kan lide lyden af mit åndedræt. Der er en ro over den lyd. På samme tid gør den mig bange.

Der er kun tågen og Hans stemme, indtil et lys vækkes Mestenes til live. Men kroppen er fremmed, og dens minder vil ikke give slip.


Nerd Score

I loved it


“Inkarnation” er intet mindre en en genial bog, der lige fra første side formår at tryllebinde læseren.

Bogen der beskrives som en psykologisk fantasyfortælling med LGBTQ elementer er Pernille L. stembys debutroman, som foregår i et univers meget lig vores… men på en eller anden måde alligevel ikke.

Den komplicerede og interessante handling skydes på elegant vis i gang med et brag på ganske på sider, og lige fra starten føler man sig tæt knyttet til hovedpersonen Mestenes. Hun vågner forvirret og bange op i en fremmed krop, og takket være Pernilles skrivestil føler læseren sig præcis lige så fortabt og forvirret som Mes.

Nogle vil måske frygte at denne forvirring vil lede til en rodet og usammenhængende bog, men takket være Pernilles kløgt og kyndige pen ledes læseren fremad med sikker hånd på en sådan vi, at forvirringen blot er med til at bestyrke stemningen i bogen og båndet til Mes i stedet for at blive et forstyrrende element.

 

Inkarnation

 

Man har naturligvis svært ved at finde hoved og hale i det hele til at begynde med, men hvis Pernille fortsætter med at skrive lige så fascinerende, kringlede og fængende bøger som denne kan hun kun få en meget lys og succesfuld forfatterariere.

Tak til forlaget Ulven og Uglen for anmeldereksemplaret af bogen.

Og også kæmpe stort tak til forfatteren der i bedste Hogwarts stil havde medsendt et personligt optagelses brev og en elevnøgle til Roevel Akademi, det gjorde denne bogpakke virkelig gennemført at modtage og det gik lige i bogormens hjerte.

En tryg og farverig treat, ovenpå en omgang skræmmende læsning

Men nu må man naturligvis ikke forglemme dagens treat, for når man har tygget sig igennem en så forvirrende og skræmmende bog som “Inkarnation” så kan man godt få brug for en tryg og farverig treat som man bliver helt glad inden i at spise bag efter.

Derfor har jeg i dag lavet den fineste omgang LGBTQ inspireret regnbue sukkerbrød. Måske ikke ligefrem en dessert man vil kunne finde på Roevel Akademi, men uden tvivl en dessert som hovedpersonerne i Inkarnation, Mes og Axten, ville elske.

 

“Hvad er brød med sukker?” spørger jeg for at skifte emne. “Jo, nu skal du hører.” Han børster det sammenkrøllede blad ned på gulvet og smiler.” Sukkerbrød er det bedste!” siger han. “Intet slår sukkerbrød. Man spiser det.” Han prøver at gnide vandet af sin skjorte. “Vi tager det i munden og tygger på det, og det smager mega godt, og når man synker det bliver man glad indeni.”

(Inkarnation, Pernille L. Stenby)

 

Inkarnation

Har Iyst til at prøve en anden lækker regnbue treat, så prøv at lave de her super flotte regnbue bagels


Loot: 10 skiver sukkerbrød

Quest level:


Inkarnation

Sukkerbrød fra Roevel akademi

Udskriv Pin Recipe
Samlet tid 15 min
Antal 10 sukkerbrød

Ingredienser
  

  • 50 g smør (blødt)
  • ½ tsk. vanilje ekstrakt
  • ½ appelsin (fint revet skal)
  • 5 skiver lyst brød
  • regnbue krymmel

Sådan gør du
 

  • Bland smørret med vanilje og appelsinskal og pisk det godt sammen.
  • Smør dernæst hver skive brød med et jævnt lag af appelsin-vanilje smørret.
  • Hæld regnbuekrymmel i en dyb tallerken, og dyp de smurte skiver brød heri.
  • Giv gerne hver skive brød et lille tryk, så krymmelet virkelig sætter sig fast.
  • Skær til sidst brødskiverne over diagonalt og server.

 

Husk at I kan altid finde mig på de sociale medier:

Min side på facebook er stedet hvor I kan stille spørgsmål og dele billeder hvis I laver en (eller) flere treats fra bloggen. Jeg deler også altid billededer og links til nye og gamle opskrifter, så her er der altid mulighed for at finde madinspiration.

Min profil på instagram er stedet hvor man nemmest kan komme i kontakt med mig hvis man har forslag til kommende treats, man kan komme med bag kameraet, få opdateringer om livet i nørdhulen og selvfølgelig også se en masse lækre billeder af Nerdy Treats

Pinterest er stedet hvor man også kan finde en masse billeder fra bloggen, samt få et lille indblik i hvad der inspirerer mig når der skal udvikles opskrifter til nye treats.

Pinterest er nemlig en side/ app hvor man kan gemme opskrifter på sine egne virtuelle opslagstavler – så her kan man både holde orden på sine inspirationskilde og ikke mindst også altid nemt finde sine yndlings opskrifter igen.

Related

Tags

  • I loved it

Indlægsnavigation

Percy Jacksons blå vafler og æg
Anmeldelse: Døden lyver aldrig

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




HVEM ER NØRDEN

Nørden bag skærmen heder Trine, og det er mig der inviterer dig med på en eventyrlig quest igennem fiktionens kulinariske verden. Her på siden kan du finde de mest nørdede, sjove og kreative opskrifter, så læs med hvis du har lyst til at finde inspiration til sjove ideer der gør madpakkerne, aftensmaden, fødselsdagen, mærkedagene, festerne, højtiderne, weekendaftenerne, eller den helt almindelige hverdag bare en lille smugle mere nørdet.

  • Forside
  • Forside
  • Opskrifter
  • Opskrifter
  • Galleri
  • Galleri
  • Spektrum Cookalong
  • Spektrum Cookalong
  • Projekt Disney
  • Projekt Disney
  • Anmeldelser
  • Anmeldelser
  • Om
  • Om

Kategorier

Arkiver

På nerdytreats.dk anvendes cookies for at sikre at du får den bedst mulige oplevelse af siden. De bruges til at huske dine indstillinger, til at måle statistik og til personalisering af annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere

Alle rettigheder til denne blog tilhører mig, og al materiale herpå er min ejendom og må derfor ikke kopieres til hverken privat eller kommercielt brug uden min tilladelse. Man må naturligvis hjertens gerne benytte sig af opskrifterne, men hvis de offentliggøres, så skriv da hvor I har dem fra.
Al anden tekst samt billeder må ikke kopiere uden samtykke – på forhånd tak

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by LyraThemes.com
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR