The best chocolate chip pancakes from the worst tv show ever

Chocolate chip pancakes

 

Kan I huske Jakes bacon pandekager? hvis I kunne lide den opskrift, ja så vil I elske den treat jeg har til jer idag. Dagens nerdy treat byder nemlig på de lækreste pandekager med en masse chokoladestykker i, og de er bestemt ikke for sarte sjæle… eller det er måske nærmere serien de stammer fra som ikke er for sarte sjæle.

Det er nemlig ikke bare nogle helt tilfældige chokolade pandekager der står på menuen idag, det er Thad Castle’s pandekager fra serien Blue Mountain State, og hvis jeg er helt ærlig så er de her pandekager nok noget nær den eneste gode ting der er kommet ud af den her serie.

Af uforklarlige årsager elsker min kæreste dog denne frygtelige serie som handler om det fiktive amerikanske college, Blue Mountain State og dets fodbold hold, The Mountain Goats samt de unoder holdet roder sig ud i med football, sex, stoffer, alkohol i lange baner og den ene vilde fest efter den anden…

 

Chocolate chip pancakes

 

… min. tre af de kategorier skal naturligvis foregå samtidig hvilket leder til mange tåkrummende, pinlige og direkte ulækre scener, men mon ikke det er lige præcis den kombination min kæreste finder så uhyre morsom – samtidig med at kombinationen giver mig en ustyrlig trang til at blende mine øjne  med hvidglødende jernstænger.

Normalt plejer jeg at søge tilflugt inde i soveværelset med næsen i en bog eller med øjnene klistret til en god film når Christoffer har dømt stuen til BMS domæne, men en dag skete det alligevel at jeg vovede mig ind i stuen samtidig med at manden havde arrangeret et BMS maraton.

Bedst som jeg så frygten i øjnene skete der dog et lille mirakel, for idet jeg kom ind i stuen bød serien hverken på tåkrummende, pinlige eller ulækre scener, i stedet bød den på den lækreste stak amerikanske pandekager fuld af smeltende chokoladestykker kreeret af holdkaptajnen Thad Castle der havde fået konstateret en hjernerystelse.

Der var dømt kærlighed ved første blik mellem pandekagerne og min mave, og selvom jeg havde forsvoret aldrig at sige noget godt om denne serie så er jeg nødt til de her pandekager faktisk havde en formildende effekt på min holdning til serien, specielt det kvarter jeg brugte på at smovse mig igennem min pandekage stak fik mig til ar glemme alle ukevemsord jeg nogensinde har ytret om BMS.

Men lur mig om ikke det ikke bare er et tilfælde af midlertidigt sindsyge, jeg forudser i hvert fald at jeg om få dage er tilbage i skjul i soveværelset når jeg har glemt alt om hvor gode de her pandekager er.

 

 

Chocolate chip pancakes


Loot: 10 pandekager

Quest timer: 20 minutter


Thad Castles chokolade pandekager

Antal 10 pandekager

Ingredienser

 • 200 g mel
 • tsk. bagepulver
 • 1 tsk. salt
 • spsk. sukker
 • 1 tsk. vaniljepulver
 • 300 ml mælk
 • 1 æg
 • 50 g smør (smeltet)
 • 200 g mørk chokolade (hakket i stykker)

Sådan gør du

 • Bland mel, bagepulver, salt, sukker og vanilje og sigt alle de tørre ingredienser ned i en skål.
 • I en anden skål piskes mælk sammen med æg og smør.
 • Nu piskes de våde ingredienser ind i de tørre indtil dejen er glat og ensartet;;Lad nu dejen hvile i 10 min.
 • Når man skal lave pandekagerne kommes en skefuld dej på en varm pande, herefter drysses der generøst med chokoladestykker før man til sidst hælder nok dej over chokoladestykkerne til de er nogenlunde dækket (ellers ar de det med at brænde på).
 • Nu skal pandekagen bage ved middel varme indtil der dannes små bobler i overfladen, for så er den klar til at blive vendt.
 • Vend nu pandekagen og bag den på den anden siden til den er gylden.
 • Fortsæt på samme måde indtil du er løbet tør for chokolade og/eller dej.
 • Hvis du løber tør for chokolade først, så laver du naturligvis bare almindelige pandekager af resten af dejen – de smager jo heldigvis stadigt skønt selvom de mangler chokolade.

Level


Prøv også

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering