There’s always money in the banana stand

Frozen banana

 

Åh Netflix, lige så snart jeg bliver færdig med at tygge mig igennem én serier, er du der lige med det samme til at sende mig videre på nye eventyr efter devisen “nu hvor du har set… bla, bla, bla er du med garanti også interesseret i at se… bla, bla, bla”, og hvis jeg ikke lige kan tage stilling til hvad jeg skal se efter sidste afsnit af den seneste binge værdige serie har rullet over skærmen, ja så tager du mig så fint i hånden og sørger for at der kommer noget nyt og spændende frem på skærmen helt automatisk.

Nogle gange hjælper du mig til at genfinde gode gamle klassikere, andre gange skyder du helt ved siden af og viser mig serier som giver mig en brændende lyst til at blende mine øjne med hvidglødende jernstænger (ja endnu engang tak for at du troede at den forfærdelige serie Blue Mountain State kunne være noget for mig), men du kan heldigvis også finde på at sende mig ned at spændende veje mod overraskende, humoristiske og gode serier som jeg aldrig i min vildeste fantasi selv ville have overvejet at sætte mig til at se, og det er når det sker at du fortjener den største tak.

Dagens treat stammer fra den sidstnævnte kategori, og er fra en serie jeg aldrig ville have forestillet mig at kunne lide.

 

There’s always money in the banana stand

For nyligt poppede serien “Arrested Development” nemlig op blandt mine anbefalede serier på Netflix, og det var med en del reservationer, samt en higen efter nogte nyt, at jeg klikkede ind på første episode. Til min store overraskelse blev jeg hooked lige med det samme.

Serien handler om familien Bluth, en dysfunktionel og falleret rigmandsfamilie der dersperat forsøger at genrejse deres ære og tidligere velstand efter patriarken George Bluth Sr. ryger i fængsel.

Uden George som overhoved er det nu op til den eneste fornuftige Bluth, sønnen Michael, at tage hånd om familiens smuldrende imperium.

Og tror mig når jeg siger at det bestemt ikke er et job der er nemt, specielt ikke når resten af ens forkælede familie bliver ved med at få det ene latterlige problem efter det andet, naturligvis til seernes kæmpe store fornøjelse.

Fængslingen af George Bluth Sr. betyder dog ikke kun at Michael får nogle gevaldige hovedpiner, det betyder også at nogle af familiens indtægtkilder såsom tvivlsomme ejendomshandler og salg af nationale hemmeligheder til Saddam Hussein hører op. så for ikke at få det alt for hårdt må familien ty til arbejde i “Bluth’s Original Frozen Banana Stand” hvor der sælges frosne bananer dyppet i chokolade.

 

Frozen banana

 

Ja standen har faktisk så vigtig en rolle i serien at man næsten kan betragte den som en hel ekstra karakter i serien, som altid er tilstede ved alle de vigtigste begivenheder.

Standen er med i nærmest alle afsnit, og den har været omdrejningspunktet for alt lige fra hjertesorger, skænderier mellem søskende og en masse magi illusioner til et utal af tåkrummende akavede øjeblikke mellem George Michael og hans kusine Maeby.

Med så prominent en rolle i serien kunne jeg naturligvis ikke andet end at hoppe i køkkenet og give mig i kast med at lave mine egne banan ispinde dyppet i chokolade.

Og ja de er præcis lige så nemme at lave som man skulle tro, for det eneste man faktisk skal er at stikke en pind ind i en banan, smide den en tur i fryseren og så dyppe den i smeltet chokolade når den er frossen.

Hvis man vil pimpe sine ispinde lidt kan man naturligvis også drysse lidt forskellige toppings som peanuts, krymmel, kokosmel eller knuste oreos over den smeltede chokolade inden den størkner, det er jo kun fantastien der sætter grænser for hvor pimpede banan ispindene kan blive.

 

Frozen banana


Loot: 10 stk.

Quest timer: 15 minutter


Bluth’s frozen bananas

Antal 10 bananer

Ingredienser

  • 5 bananer (de skal være meget modne)
  • 10 ispinde
  • 200 g mørk chokolade
  • Toppings efter eget valg

Sådan gør du

  • Skræl bananerne og skær dem over på midten.
  • Stik nu en ispind ind i de halverede bananerne og smid dem i fryseren indtil i min. 30 min.
  • Når bananerne er frosne smeltes chokoladen over et vandbad og dine toppings stilles klar.
  • Dyp nu de frosne bananer i chokoladen, og drys dem herefter straks med dine toppings inden chokoladen når at stivne.
  • Kom nu bananerne tilbage på frost eller spis dem med det samme.
  • Hvis ikke bananerne spises med det samme, så holder de sig fint i nogle uger i fryseren.

Level


 

Prøv også

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering