Bogforum 2017

Via bogforum.dk

 

I dag, fredag den 10. november, slog dørene op til dette års Bogforum. Hvis I er nogle bogororme ligesom jeg, så kan I godt begynder at se frem til de næste tre dage. I denne weekend er Bella Centeret nemlig IT-stedet hvor mennesker, bøger, forfattere, læsere, boghandlere og andet boginteresseret godtfolk samles til et mekka af ren og skær læselyst.

I år er første gang jeg drager afsted mod dette bog paradis, og ordet spændt er slet ikke nok til at beskrive hvor meget jeg glæder mig til at skulle derind i morgen med Mr. Nerd under armen.

Måske har jeg levet under en sten, for jeg hørte faktisk først rigtig om Bogforum sidste efterår. Desværre hørte jeg om det forsent til at kunne nå derind i 2016, derfor blev der allerede for et år siden sat kryds i kalenderen for 2017 – for opleves det skal den her messe altså.

Efter et par år med læsetørke (dem oplever vi nok alle på et tidspunkt i vores liv), er jeg nemlige gået hen blevet bidt af en bindegal læsehest inficeret med den dødsensfarlige bogorm.

Denne bogorm har nu fundet sig godt til rette i sin nye værtskrop, og derfor har jeg endelig genfundet den kærlighed til bøger som jeg forlængst troede var et overstået kapitel i mit liv….men det kan man da vidst også godt gennemskue alene ved den kæmpe overrepræsentation af treats fra bøger som har floreret  her på bloggen det sidste stykke tid.

Mine forhåbninger til i morgen er kæmpe store, og jeg har naturligvis været inde og kigge lidt nærmere på hvilke spændende arrangementer man kan opleve om lørdagen. Hvis I er nysgerrige så får I da lige et lille indblik i hvad jeg glæder mig allermest til at opleve i morgen:


Lørdag den 11. november

Pernille Eybye hos Tellerup, Katja Berger hos Arnold Busck, Nanna Foss hos Tellerup, Susanna Clod Pedersen, Benni Bødker og John Kenn Mortensen hos Politikkens Boghal, Eva Egeskjold hos Andersen & Vig, Louise Haiberg hos Tellerup, Nicole Boyle Rødtness hos Forlaget Alvilda

 

 

Skal I ind forbi Bogforum denne weekend? Og er der noget derinde I bare SKAL opleve?

Prøv også

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *