De mest populære opskrifter fra 2016

Så skete det altså at bloggen her nåede hele vejen rundt om solen, og nu stolt kan bryste sig af at være fyldt et år. 2016 har været et fantastisk år som har budt på ikke mindre end 49 nørdede opskrifter, og i anledningen af både bloggens fødselsdag og det faktum at 2016 nu umiskendeligt synger på sidste vers, tænkte jeg at jeg ville bruge denne mulighed til at kigge tilbage på året der gik, og finde de opskrifter som har råbt højest både her på siden men også på de tilhørende sociale medier.

Inden vi begynder at vandre ned langs mindernes vej, har jeg lige en trist nyhed, dette var nemlig egentligt tiltænkt som et opsamlings indlæg over denne måneds Bite Club, men grundet manglende deltagelse er har jeg valgt at sætte Bite Club lidt på standby indtil videre. Selve bloggen vil naturligvis kører stærkt videre, dog uden den månedlige film klub.

Oh well, nu skal vi da vidst lige i den helt rette fest stemning igen, så hiv frem i et koldt glas og fyld det med en lækker drink inden det går løs – jeg foreslår den super vanedannende Slurm.

 

Slurm

 

……Er allemand klar med en kold drink? Godt, så er det vidst blevet tid til at afslører dette års mest populære indlæg.

 

Mest populære opskrift fra nerdytreats.dk

 

Hagrids cake

 

Der var ingen tvivl, den opskrift der klart fik flest besøg i år var Hagrids fødselsdagskage til Harry, der var tale om en lækker klistret chokoladekage fuld af kærlighed, så det er ikke svært at se hvorfor lige præcis den her opskrift strøg til tops.

 

Mest populære opslag fra Facebook

 

Pesto sandwich

 

På facebook var det den smagfulde Fitz-wich med pesto aioli, tomat, mozzarella og parmaskinke fra Marvels Agents of S.H.I.E.L.D der løb med sejren.

 

Mest populære opslag fra Twitter 

 

Frozen bananas

 

På Twitter var  bachelor chow en klar top kandidat det meste af året, men da opskriften på familien Bluth’s frozen banana blev delt på Ttwitter strøg den straks ind på en solid første plads.

 

Mest populære pin fra Pinterest 

 

Pokéball yoghurt skål

 

2016 var året hvor verden blev præsenteret for PokémonGo, men det var også året hvor Pokémon franchisen kunne fejre 20 års jubilæum. Og jeg må sige at det kunne mærkes inde på Pinterest hvor årets mest populære pin endte med at være min friske pokéball yoghurt skål

 

Min favorit fra året der gik

 

Karaage

 

Se denne kategori var det langt svære at finde en vinder til, der har nemlig været SÅ mange gode opskrifter året igennem. Hvis man spørger Mr. Nerd så ville han med garanti udnævne opskriften på karaage som den altoverskyggende vinder,  men selvom de små gyldne stykker kylling smager som små dråber fra himlen har jeg nu en helt anden vinder i tankerne…

 

Big Kahuna Burger

 

…nemlig den ikoniske big kahuna burger fra Tarantino filmen Pulp Ficiton. Det var en treat jeg havde set frem til at kreere lige siden bloggens fødsel, men ikke før i juni havde jeg perfekteret min opskrift nok til at jeg kunne hoppe en tur i køkkenet og kreere denne treat fra Tarantinos kultfilm klassiker.

Endnu står smagene knivskarpt i min erindring, og jeg kan kun sige at ventetiden bestemt var det værd når nu resultatet endte med denne (i min optik) perfekte burger.

Ja det var jo så et lille tilbageblik på året der gik, men inden jeg slutter helt af vil jeg da lige skynde mig at sige et stort tak til alle jer nørder derude som har haft lyst til at læse lidt med i mine kulinariske eventyr.

Da jeg startede Nerdy Treats troede jeg næsten ikke at der kunne være andre end mig som kunne se fidusen i at kombinerer en madblog med en nørdblog, men efter et succesfuldt år hvor den lille blog støt har vokset sig større er jeg i den grad blevet modbevidst – og gudske tak og lov for det.

Derfor går jeg nu med glæde endnu et år i møde som kommer til at byde på mange flere nørdede lækkerier, og jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at dele dem med alle jer nørder – vi ses i 2017

P.T hvilken var jeres favorit opskrift fra 2016???

Prøv også

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *