Hvem er nørden?

Nørden

Mit navn er Trine, og jeg er en kæmpe nørd, det har jeg i hvert fald fået at vide igennem hele mit liv, uanset om det gælder bøger, tv-serier, film, spil eller historie – og jeg har altid taget det som et  stort kompliment der bekræfter mine interesser.

Udover at være en stor nørd, så er jeg også utroligt madglad, og det var i kombinationen af min indre nørd og madglade hjerte, at bloggen her er blevet til.

For her på siden deler jeg opskrifter inspireret af de film, bøger og videospil  jeg elsker højest, samtidig med at jeg udforsker jeg de mange andre aspekter der er ved et liv præget af foodie-fandom.

Hvorfor laver nørden mad fra fiktionens verden?

Mad fra fiktionens verden gør mig simpelhen så glad i låget, og sjældet har man set mad spille så mange roller på én gang som den gør i fiktionens verden.

Jovist spiller mad da også en vigtig rolle for alle os bag skærmen eller over bøgerne, jeg mener det er jo trods alt det vi lever af.

Men hvor vi ofte kan komme til at tage maden  for givet i hverdagens travlhed, så ses der i fiktionens verden en helt anden tilgang.

Her bringer maden ofte en unik dybde med sig, som både er kan være med til at beskrive stemningen, drive plottet fremad, være medvirkende til karakterenes udvikling, levere et humoristisk indslag og meget meget mere. Alt sammen elementer der er med til at give læseren/ seeren en bedre  tilknytning til historien.

Det med at finde en tilknytning mellem film og mad er efterhånden gået hen og blevet til en af de sjoveste hobbyer jeg har haft, og det er lige præcis hele meningen med den her blog – at have det sjovt samtidig med at jeg kan få lidt lækkert at spise og har mulighed for at dele lidt fra de film, bøger og videospil som både jeg og min søde forlovede Chris (aka Mr, Nerd) holder af.

Har du en god idé til en nørdet treat?

Hvis der skulle sidde andre nørder derude i fandommens verden som har forslag til en ret fra fiktionens verden de gerne vil se blive til en realitet, eller hvis i har en god idé til en opskrift på nørdede lækkerier skal I være mere end velkomne til at skrive en kommentar her på bloggen eller sende mig en mail på nerdytreats@outlook.dk. så den kan blive delt her på Nerdy Treats.