Hvem er nørden?

Om/kontakt

Hvem er nørden

Har du lyst til at tage med på en quest gennem fiktionens kulinariske univers, så er du kommet til det rette sted!

For her på siden kan du finde de mest nørdede, sjove og kreative opskrifter, og lade dig inspirere af de mange sjove ideer der gør madpakkerne, aftensmaden, fødselsdagen, mærkedagene, festerne, højtiderne, weekendaftenerne, eller den helt almindelige hverdag bare en lille smule mere nørdet.

Hvem er nørden?

Mit navn er Trine, og jeg er en kæmpe nørd, det har jeg i hvert fald fået at vide hele mit liv, uanset om det gælder bøger, tv-serier, film, spil eller historie – og jeg har altid taget det som et  stort kompliment der bekræfter mine interesser.

Udover at være en stor nørd, så er jeg også utroligt madglad, og det var i kombinationen af min indre nørd og madglade hjerte, at bloggen her er blevet til.

Hvorfor lave mad fra fiktionens verden?

About

Kort sagt er det fordi det gør mig glad!

Men ved at lave mad fra fiktionens verden, så får man også en unik mulighed for at komme helt tæt på sin yndlingsfortælling.

I et kort øjeblik kan man med egen krop få lov til at prøve de magiske trylledrikke fra Hogwarts, man kan styrke sig på Narutos yndlings ramen, man kan smage elvernes liflige kokkerier fra Rivendell, man kan sætte tænderne i Deadpools chimichangas, og man kan prøve kræfter med Dr. Jekylls transformerende eliksir.

For en stund kan man med de fiktive retter udviske grænsen mellem fiktion og virkelighed, og  pludselig bliver din yndlingsfortælling mere levede end du nogensinde har kunne forestille dig.

Ofte er mad fra fiktionens verden nemlig ikke bare endnu en af hverdagens trivialiteter, i stedet kan mad bruges til bringe en ekstra dybde med til fortællingen. Den kan bruges til at beskrive en stemning, drive plottet fremad, være medvirkende til karakterernes udvikling, leverer et humoristisk indslag og meget, meget mere.

Er du også en sulten nørd?

Hvis du, lige som jeg, går og drømmer om at se en ret fra fiktionens verden blive til virkelighed, eller hvis du bare ligger inde med en god idé til nørdede lækkerier, så er du mere end velkommen til at skrive en kommentar herunder – eller til at sende mig en mail på nerdytreats@outlook.dk

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at kigge forbi Facebook siden eller til at melde dig ind i Facebook gruppen.

.>> Mange hilsner fra Trine aka Nørden 🙂