Bøger,  Drinks,  Film,  Level 1

Felix Felicis aka flydende held fra Harry Potter (Fantasy cocktails del 6)

Felix Felicis

★Hej Nerd Squad★

Så nåede vi til vejs ende i optakten til årets Fantasy Festivalen, en rejse der har budt på hele 7 skønne fantasy cock- og mocktails.

Jeg har naturligvis gemt den bedste til sidst, og der er faktisk med god grund.

For hvis I skal deltage i Boris Hansens fantasyquiz på fredag, så kunne det meget vel tænkes at I fik brug for dagens opskrift.

I dag tager jeg jer nemlig med dybt ned i Hogwarts krypt, hvor vi sammen med professor Schnobbevom skal brygge eliksiren Felix Felicis.

Felix Felicis er også kendt som flydende held, da den giver alle som drikker den et helt utroligt held i en vis periode.

I eliksirens virkningstid vil brugeren opleve en lykkerus hvor alt synes muligt, og alt hvad de fortage sig vil være succesfuldt – altså rimelig brugbart hvis man har brug for lidt hjælp til at vide Boris’ quiz.

 

Felix Felicis

 

Felix Felicis brygget med muggler-magi

Eftersigende bør eliksiren, der ligner flydende guld, dog indtages med største varsomhed. For ifølge professor Schnobbevom kan man  ved overdrevet brug opleve bivirkninger som overmod, dumdristighed og overstadighed 😯 

Har I mistet jeres kopi af bogen Avanceret eliksirbrygning af Romeo Pathons Julkrone, så frygt ej, for herunder finder I min opskrift på en muggler-venlig udgave af denne gyldne eliksir.

Den muggler-venlige udgave er naturligvis ikke nær lige så potent som den ægte vare.

Til gengæld så indeholder den en god mængde muggler-magi aka alkohol, og så tager den kun omkring 5 minutter at blande sammen, i stedet for originalopskriftens seks måneder 😉 

 

Felix Felicis

 

p.s jeg ved naturligvis godt at jeg havde lovet jer at vi også skulle en tur til Narnia, men sygdom, studiestart og bryllups forberedelser kom til at æde en større del af min tid end først antaget.

Derfor udgår opskriften fra Narnia i denne omgang, jeg skal dog ikke afvise at  jeg når til den senere på året, så hvis det lige var den opskrift I gik og ventede på, så kan jeg kun undskylde og håbe at jeres forståelse og tålmodighed kan strækkes lidt endnu.


Loot:  1 glas

Quest level:


Felix Felicis cocktail

Forb. tid2 min
Tilb. tid2 min
Samlet tid4 min
Antal: 1 glas

Ingredienser

  • 50 ml likør 43
  • 100 ml æblejuice
  • 1-2 spsk limesaft
  • 1/8 tsk. guldstøv
  • Isterninger

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en cocktailshaker sammen med en håndfuld isterninger.
  • Ryst shakeren godt, til drinken er godt blandet og afkølet.
  • Hæld drinken i afkølede glas og drik den næste gang du har brug for lidt ekstra flydende held.

Husk at I kan altid finde mig på de sociale medier:

Min side på facebook er stedet hvor I kan stille spørgsmål og dele billeder hvis I laver en (eller) flere treats fra bloggen. Jeg deler også altid billededer og links til nye og gamle opskrifter, så her er der altid mulighed for at finde madinspiration.

Min profil på instagram er stedet hvor man nemmest kan komme i kontakt med mig hvis man har forslag til kommende treats, man kan komme med bag kameraet, få opdateringer om livet i nørdhulen og selvfølgelig også se en masse lækre billeder af Nerdy Treats

Pinterest er stedet hvor man også kan finde en masse billeder fra bloggen, samt få et lille indblik i hvad der inspirerer mig når der skal udvikles opskrifter til nye treats.

Pinterest er nemlig en side/ app hvor man kan gemme opskrifter på sine egne virtuelle opslagstavler – så her kan man både holde orden på sine inspirationskilde og ikke mindst også altid nemt finde sine yndlings opskrifter igen.

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering