Morgenmad i det 31. århundrede

Bachelor Chow

 

I dag tænder jeg endnu engang for min lille tidsmaskine, og sætter kurs mod det 31. århundrede og det fortryllende univers i Futurama. Jeg har tidligere lavet både Slurm og popplers, to af de mest ikoniske retter fra Matt Groenings serie, men nu er det blevet tid til at grave lidt dybere i Futuramas kulinariske univers og kigge lidt på et af de mest populære morgenmadsprodukter fremtiden har at byde på, ja hvis du har set bare en lille smule af denne serie så har du nok allerede gættet at menuen i dag står på intet mindre end Bachelor Chow.

Første gang Bachelor Chow vises i Futurama er i tredje afsnit af serien – “I, Roommate” – hvor det fås i store poser, meget lig dem vi her i det 21. århundrede kender fra tørfodder til hunde, og det er som oftest også ud af hundeskåls lignende tallerkener at denne tvivlsomme delikatesse fra fremtiden bedst nydes… i hvert fald ifølge Fry som flere gange i løbet af serien ses spise en portion snasket Bachelor Chow fra en hundeskål med en ske.

I det 31. århundrede er Bachelor Chow jo som sagt et meget populært produkt, derfor promoveres det igennem hele serien heftigt på alt lige fra  TV, reklametavler og i magasiner sammen med andre delikatesser som Slurm og Galgnars menneskesvær, og som noget helt nyt og spændende kan man igennem reklamerne se at den nyeste variant af Bachelor Chow nu fås med smag og kan bryste sig af sloganet “Bachelor Chow – now wth flavour!” – ja man gyser jo næsten ved tanken om hvad tidligere varianter så har bestået af.

 

Bachelor chow

 

Selvfølgelig skal der være plads til noget så absurd som Bachelor Chow her på Nerdy Treats, jeg mener det er jo en ret der er lige så ikonisk for Futurama som Slurm og popplers. Alligevel så er der altså bare noget der vender sig i maven på mig når jeg ser Fry spise skål efter skål af dette tvivlsomme produkt som mest af alt ligner en skål snasket hundemad. Så selvom jeg vil gå langt for at sætte tænderne i fiktionens kulinariske påfund, ja så var det her altså alligevel et skridt for langt for mig, og derfor har idéen om at bikse en portion Bachelor Chow sammen været en perifer tanke der ikke rigtigt er blevet rørt… altså før nu.

For alt håb for at få en portion Bachelor Chow der rent faktisk er velsmagende er ikke dømt ude endnu, jeg er nemlig her på det sidste stødt på “puppy chow” inde på min pinterest feed og har her fundet den gyldne vej til at lave min egen udgave af Bachelor Chow. Puppy chow er nemlig en smækker-lækker blanding af sprøde og puffede morgenmadsprodukter, chokolade og beanutbutter, og udover at lyde som en syndigt god blanding ja så ligner det til forveksling også ret godt Futuramas Bachelor Chow.

Opskriften herunder er naturligvis ikke 100% ens med den vi ser i serien, men den har en smagprofil som passer langt bedre til os i det 21. århundrede, og jeg er helt sikker på at Fry også ville elske min udgave af Bachelor Chow, og ikke have noget imod denne opskrift.

Det er helt sikkert ikke det sundeste man kan stoppe i hovedet, så det vil nok være lidt af et long shot at kalde den her opskrift for en del af en velafbalanceret morgenmad. Ja det vil nok være mere korrekt at placerer den her udgave af Bachelor Chow i snack/ dessert kategorien end morgenmads kategorien, men uanset hvor du placerer den, så skal du bare vide én ting og det er at det smager vildt godt, så forbered dig på at den her portion ikke kommer til at overleve særligt længe.

 

Bachelor Chow


Quest timer: 25 – 30 minutter


Bachelor Chow

Ingredienser

 • 1 pk. bacon
 • 50 g smør
 • 120 g peanut butter
 • 200 g mørk chokolade
 • 2 tsk. vanilje pulver
 • 1 pk. af dit yndlings morgenmadsprodukt
 • flormelis

Sådan gør du

 • Start med at stege baconnet sprødt på en pande.
 • Når baconnet er sprødt hakkes det fint og stilles til side.
 • Smelt nu smør, peanut butter og chokolade i en gryde.
 • Når det hele er smeltet sammen tilsættes vanilje og så fjernes gryden fra varmen.
 • Tilsæt nu både rugfras, majskugler (eller det morgenmadsprodukt du nu har valgt) og baconnet og rør det hele godt sammen.
 • Kom nu hele blandingen i en stor frysepose og tilsæt flormelissen.
 • Ryst nu posen godt så alle dele bliver dækket af flormelis og hæld bagefter den hjemmelavede Bachelor Chow ud i en skål.

Level


Prøv også

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering