Hjemmelavede regnbue kopnudler

Gider du heller ikke lave mad der er mere besværligt end kopnudler og toast?

Nogle gange sker det at din overksudskonto nærmer sig nulpunktet, og ender med at være omtrent lige så udtjent som den du finder hos en små-tvær teenager.

P.T. er det i hvert fald lige der omkring min overskudskonto befinder sig.

For med travlhed på arbejdet, opgaver der skal skrives til uni, påske rundt om hjørnet, og en krop der lige nu suger alverdens virusser til sig som en snotbefængt magnet, er der ærligt talt ikke meget at give af.

Så hvis jeg er helt ærlig, gider jeg faktisk heller ikke at lave mad som er meget mere besværligt end kopnudler og toast.


“Jeg lægger hænderne på kanten af frysedisken for at køle dem og tvinger mig selv til at glo på æskerne foran mig. Pizza, frikadeller, ovnkartofler. Jeg er træt af færdigretter, men hverken Noah eller jeg gider lave mad, der er mere besværligt end kopnudler og toast”

(Geminiderne af Nanna Foss)

Det vil sige, jeg vil rigtig gerne spise noget der er top lækkert, jeg gider bare p.t. ikke rigtigt at lave det.

Derfor passer det mig utroligt godt, at den 19. Spektrum treat byder på en omgang Spektrum inspirerede kopnudler.

Kopnudler med et moderne twist

Selvom jeg har sat mange af de små plasticbægre med kop nudler til livs i 00’erne, og har spist dem med største velbehag som en efter-skole-snack, så må de her Spektrum nudler dog godt være en del mere interessante, og have en del mere gods i sig.

Jeg tænker nemlig at de her nudler skal kunne bruges både som en nem og lækker frokost på arbejdet, eller som en hurtigt løsning de aftener hvor kræfterne er sluppet helt op.

De skal have en smag der sparker lige så meget røv som Pi, være fulde af friske grøntager der gør dem lige så farverige som en regnbue, og vigtigst af alt, så skal de kunne laves i forvejen, så man ikke skal stå og bakse med andet end end kedel når man er sulten.

Regnbue kopnudler

Antal 1 glas

Ingredienser

Suppe

  • 1 tsk. gochujang
  • 1/4 bouillon terning (jeg brugte okse)
  • 1 spsk. soya
  • ½ tsk. sesam olie

Fyld

  • 1 blok tørrede nudler (ca. 60 g)
  • 3 spsk. beef jerky (du kan også bruge andet protein, f.eks. kikærter, tofu eller en rest fra aftensmaden)
  • ½ håndfuld rødkål (fint snittet)
  • ½ håndfuld spidskål (fint snittet)
  • 1 håndfuld edamame bønner
  • 1 forårsløg (fint snittet)
  • 1 gulerod (groft revet)
  • 2 dl kogende vand

Sådan gør du

  • Kom gochujang, bouillon, soya og sesamolie i bunden af et stort glas.
  • Bræk herefter nudlerne i lidt mindre stykker og kom også dem i glasset.
  • Læg herefter resten af fyldet i glasset lagvist.
  • Skru til sidst låget på og stil dine kopnudler på køl til de skal spises.
  • Når du skal spise hælder du ca. 2 dl. kogende vand over dine nudler, lukker låget og lader dem trække i ca. 3-4 minutter.
  • Brug tit sidst dit bestik til at røre godt rundt, og nyd så dine nemme, og top lækre portion regnbue nudler.

Prøv også

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering