Prøv Jack Skellingtons pumpkin spice affogato

pumpkin spice affogato

Man ved ikke altid hvornår man kommer til at falde over en lækker ny opskrift, men da jeg en søndag eftermiddag så Gastrologiks lækre affogato på Instagram, vidste jeg at det her var en opskrift jeg bare måtte prøve…og helst med det samme.

Jeg måtte dog tænke virkelig kreativt, for selvom det er en uhyre simpel affogato opskrift, så lå jeg desværre ikke inde med de rette ingredienser.

Det skulle heldigvis vise sig at dette var meget heldigt, for med de alternativer jeg fandt rundt omkring i både fryser og køkkenskabe, endte jeg at skabe en helt ny treat som virkelig tog kegler.

Affogato

Til den oprindelige opskrift skulle der bruges kaffe, vaniljeis og saltkaramel – simpelt og virkelig lækkert.

Jeg manglede dog både vaniljeis og saltkaramel, men til gengæld havde jeg en lækker chokoladeis i fryseren og et frisklavet glas pumpkin spice sirup i køleskabet.

Det var et “match made in cofee heaven”, for chokoladeisen og kaffen gav et lækkert mocha twist, der spillede helt fantastisk sammen siruppens varme toner.

Det eneste dårlige jeg faktisk kan sige om den her treat er at den smager så fantastisk, at den  bliver indtaget med rekordfart. Hvilket betyder der er en stor risiko for at man hurtigt får lyst til endnu et glas

pumpkin spice affogato


Loot:  2 personer

Quest level:


Jack Skellingtons affogato

Jack Skellingtons pumpkin spice affogato

Forb. tid 5 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 10 min
Antal 2 krus

Ingredienser
  

  • 3 – 4 spsk. pumpkin spice sirup
  • 4 – 6 kugler chokoladeis
  • 2 kopper stærk kaffe

Pynt

  • flødeskum
  • et drys pumpkin pie krydderi (lige dele stødt nellike, kanel, ingefær og muskatnød)

Sådan gør du
 

  • Smør siruppen rundt på indersiden af to afkølede glas.
  • Kom 2 – 3 kugler chokoladeis i hvert glas og hæld herefter kaffen over isen.
  • Top til sidst med lidt flødeskum og et drys pumpkin pie krydderi

Husk at I kan altid finde mig på de sociale medier:

Min side på facebook er stedet hvor I kan stille spørgsmål og dele billeder hvis I laver en (eller) flere treats fra bloggen. Jeg deler også altid billededer og links til nye og gamle opskrifter, så her er der altid mulighed for at finde madinspiration.

Min instagram er stedet hvor man nemmest kan komme i kontakt med mig hvis man har forslag til kommende treats, man kan komme med bag kameraet, få opdateringer om livet i nørdhulen og selvfølgelig også se en masse lækre billeder af Nerdy Treats

Min pinterest er stedet hvor man også kan finde en masse billeder fra bloggen, samt få et lille indblik i hvad der inspirerer mig når der skal udvikles opskrifter til nye treats.

Pinterest er nemlig en side/ app hvor man kan gemme opskrifter på sine egne virtuelle opslagstavler – så her kan man både holde orden på sine inspirationskilde og ikke mindst også altid nemt finde sine yndlings opskrifter igen.

Prøv også

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering