Den perfekte lakse bagel fra Steven Universe

 

★Hej Nerd Squad ★

I dag har jeg en helt særlig treat på tapetet. Sidste weekend var Mr. Nerd og jeg nemlig i DGI-byen til J-popcon, og her løb vi ind i den skønne Sanna fra Hva Fan’ som havde iført sig det sprødeste og mest gennemførte Garnet cosplay som I kan se lige HER.

Jeg vidste med det samme jeg så Sanna, at tiden var inde til endnu engang at inviterer Steven Universe med i køkkenet.

Jeg vidste også lige præcis hvilket treat fra serien jeg måtte give mig i kast med, for når man dedikere en treat til en af sine gode venner, ja så skal det naturligvis være af den ekstra lækre slags.

 

Yesss… Perfectly timed afternoon sandwich… complete. Wait, I can’t eat such a perfect sandwich all on it’s ovn, it needs a side! But what? Hmmm…wait, I know what this meal needs! A bag of – *gasp* Onion!?

ONION! Come back here, those were going to complete my perfect lunch. It’s a special flavour that’s only in stores for a limited time. I know how you are with food, you’re not even going to eat theam- At least let me have just one.

(Steven Universe, Steven Universe S02E13 “Onion Friend)

 

Sidst var det Stevens originale, og måske lettere absurde, kulinariske kreation bestående af  vafler, sirup, flødeskum, popcorn og jordbær der var på menuen (igen en treat som nåede bloggen her takket være Sanna).

Men i dag er tiden kommet til at sætte tænderne i treat der ikke bare er super lækker og nem at lave, ifølge drengen med rosenquartz navlen er den også en helt igennem perfekt timet eftermiddags snack.

Så find smilet frem og hiv fat i din favorit pose chaaaaps, for nu er skal vi en tur i køkkenet og lave Stevens lakse bagel

 


Loot: 1 sandwich

Quest level:


Den perfekte lakse bagel

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 1 sandwich

Ingredienser

  • 1 bagel
  • 1 æg
  • 1 – 2 spsk. flødeost (naturel)
  • 4 skiver røget laks
  • evt. 1 håndfuld chips (med BBQ smag)

Sådan gør du

  • Halver bagelen og rist den til den bliver gylden og sprød.
  • Imens bagelen rister spejles ægget på en pande i 2-3 minutter til hviden er stivnet.
  • Smør den nederste del af bagelen med halvdelen af flødeosten og top med spejlægget og lakseskiverne.
  • Smør til sidst den øvserste del af bagelen med resten af osten og kom den på som låg.
  • Spis sandwichen som den er, eller gør som Steven og serve den sammen med en god håndfuld chips med bbq smag.

Husk at I kan altid finde mig på de sociale medier:

Min side på facebook er stedet hvor I kan stille spørgsmål og dele billeder hvis I laver en (eller) flere treats fra bloggen. Jeg deler også altid billededer og links til nye og gamle opskrifter, så her er der altid mulighed for at finde madinspiration.

Min profil på instagram er stedet hvor man nemmest kan komme i kontakt med mig hvis man har forslag til kommende treats, man kan komme med bag kameraet, få opdateringer om livet i nørdhulen og selvfølgelig også se en masse lækre billeder af Nerdy Treats

Pinterest er stedet hvor man også kan finde en masse billeder fra bloggen, samt få et lille indblik i hvad der inspirerer mig når der skal udvikles opskrifter til nye treats.

Pinterest er nemlig en side/ app hvor man kan gemme opskrifter på sine egne virtuelle opslagstavler – så her kan man både holde orden på sine inspirationskilde og ikke mindst også altid nemt finde sine yndlings opskrifter igen. Lakse bagel

Prøv også

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering