De Tre Kostes sommerlige ingefærøl

[Reklame]

Ingefærøl

 

★Hej Nerd Squad ★

Er I vilde med Harry Potter universet, så ved i sikkert allerede hvilken nørdet mærkedag vi snart skal til at fejre.

Vores allesammens yndlings troldmand, Harry Potter, fylder nemlig 38 år den 31. juli, og som inkarneret Potterhead var det jo næsten min pligt at markere dagen ved at fremtrylle en sprit ny troldmands treat til jer.

Sidst fejrede jeg dagen ved at lave Hagrids chokolade kage og selvom der stadig er mange sublime treats fra Potter universet jeg kunne have valgt til at fejre dagen med, så endte jeg med at vælge en treat der på trods af sin manglende optræden i bøger og film, er yderst populær i Harry Potter temaparkerne i USA. 

I kender jo sikkert allerede alt til ingefærøl fra De Tre Koste (som jeg pinligt nok endnu ikke har fået lavet), men I vidste sikkert ikke at man nu også kan få en læskende og iskold sommerlig pendant til den famøse troldmandsdrik. 

Takket være lidt research, kreativitet, en higen efter nye måder at køle ned i den ulidelige vame hedebølgen har bragt med sig og et et par yderst velsmagende nye økologiske læskedrikke, venligst sponsoreret af Red Bull 🙂 , kan jeg i dag med glæde dele opsriften på De Tre Kostes sommerlige ingefærøl med jer.

Så stort tillykke Harry og SKÅL!

 

Ingefærøl


Loot: 2 ingefærøl

Quest level:


Sommerlig ingefærøl fra De Tre Koste

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 2 ingefærøl

Ingredienser

Slush

 • 1 ds. RedBull Organics ginger ale
 • 1 ds. RedBull Organics ginger ale (lavet til isterninger)
 • 1 tsk. vaniljesukker
 • 1 – 2 spsk. karamelsauce

Toppigs

 • 250 ml piskefløde
 • 1 tsk. vaniljesukker
 • 2 spsk. karamelsauce

Sådan gør du

 • Kom alle ingredienserne til slushen i en blender, og blend indtil en slush ice lignende konsistens opnås.
 • Smag evt. til med mere vanilje og karamelsauce.
 • Hæld den sommerlige ingefærøl i afkølede glas.
 • Pisk dernæst fløden let sammen med vanilje og karamelsauce.
 • Sprøjt generøst det florlette skum oven på ingefærøllen med en sprøjtepose med stjernetyl og pynt evt. med et lille skvæt ekstra karamelsauce.

Husk at I kan altid finde mig på de sociale medier:

Min side på facebook er stedet hvor I kan stille spørgsmål og dele billeder hvis I laver en (eller) flere treats fra bloggen. Jeg deler også altid billededer og links til nye og gamle opskrifter, så her er der altid mulighed for at finde madinspiration.

Min profil på instagram er stedet hvor man nemmest kan komme i kontakt med mig hvis man har forslag til kommende treats, man kan komme med bag kameraet, få opdateringer om livet i nørdhulen og selvfølgelig også se en masse lækre billeder af Nerdy Treats

Pinterest er stedet hvor man også kan finde en masse billeder fra bloggen, samt få et lille indblik i hvad der inspirerer mig når der skal udvikles opskrifter til nye treats.

Pinterest er nemlig en side/ app hvor man kan gemme opskrifter på sine egne virtuelle opslagstavler – så her kan man både holde orden på sine inspirationskilde og ikke mindst også altid nemt finde sine yndlings opskrifter igen.

Prøv også

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering