Cream Puffs fra Mashle: Magic and Muscles

Harry Potter møder One Punch Man, der er nogenlunde sådan jeg ville beskrive animeserien Mashle: Magic and Muscles – og ja det er både lige så rablende vanvittigt og hylende morsomt som det lyder.

Seriens hovedperson heder Mash Burnedead, en teenager der gang på gang viser, at man ikke behøver andet end rå muskelkræfter for at få succes på skolen Easton Magic Academy.

Men hvor får Mash mon sin råstyrke fra?

Det kan selvfølgelig skyldes de timelange træninger han har haft i skoven hele sit liv… meeen… det kunne jo også være at hele hemmeligheden til hans styrke ligger i de cream puffs han elsker så højt.

Ja okay det er måske ønsketænkning fra min side, og mine cream puffs kan måske ikke ligefrem giver dig styrke som Mash, men jeg garanterer at de vil bringe et smil på læben for alle du serverer dem for.

De er virkelig skønne, og det er ikke svært at se hvorfor de er Mash’s livret – men det også svært ikke at falde for kombinationen af de sprøde og luftige vandbakkelser fyldt med en fløjlsblød og vaniljekyssede kagecreme.

Vil du prøve en anden lækker anime treat, kan jeg helt sikkert anbefale at du tjekker Big Moms semlor ud også.

Cream puffs

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time 10 minutter
Samlet tid 1 time 25 minutter
Antal 9 stk.

Ingredienser

Vanilje creme

  • 350 ml mælk
  • 100 ml fløde
  • 1 vanilje stang
  • 6 æggeblommer
  • 130 g sukker
  • ¼ tsk. salt
  • 30 g maizena
  • 25 g koldt smør (skåret i tern)
  • 250 ml fløde

Vandbakkelser

  • 150 ml vand
  • 75 g smør
  • spsk. sukker
  • ½ tsk. salt
  • 100 g mel (sigtet)
  • 3 æg (sammenpisket)
  • Evt. lidt flormelis til pynt

Sådan gør du

Vanilje creme

  • Kom mælk og 100 ml fløde i en lille gryde.
  • Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og kom begge dele i gryden med mælk og fløde.
  • Bring dernæst blandingen i kog ved middelvarme.
  • Pisk i mellemtiden æggeblommerne sammen med sukker, salt og maizena i en stor skål.
  • Hæl nu den kogende mælkeblanding i æggeblandingen under piskning.
  • Hæld herefter hele blandingen tilbage i gryden.
  • Kog bladingen op igen under konstant omrøring, indtil den begynder at tykne.
  • Fjern nu gryden fra varmen og pisk smørret i cremen.
  • Hæld dernæst cremen i en skål, og dæk den med husholdningsfilm helt ned på overfladen og lad cremen afkøle helt i køleskabet.

Vandbakkelser

  • Forvarm ovnen til 180 grader (ikke varmluft) og beklæd en bageplade med bagepapir.
  • Kom vand, smør, sukker og salt i en gryde og bring det i kog.
  • Tilsæt melet og rør det godt sammen med en grydeske.
  • Afbag bladingen i gryden indtil den danner en tynde skorper på bunden af gryden.
  • Hæld dernæst den varme dej i en røreskål og lad den køle lidt af
  • Hæld langsomt æg i den afkølede dejen mens der piskes kraftigt, dejen er klar når den er ensartet, blød og glat.
  • Fylder nu dejen i en sprøjtepose med en stor rund tyl, og afsæt ca. 5 cm flade, runde dutter på bagepapiret.
  • Dyp en finger i vand og tryk evt. spidse toppe flade på dine vandbakkelser.
  • Bag vandbakkelserne i ca. 25 minutter uden at åbne døren undervejs, og bag indtil dejen er gyldenbrun og gennembagt.
  • Lad vandbakkelserne køle helt af på en bagerist.

Samlingsarbejdet

  • Pisk den resterende fløde fra vaniljecremen stiv i en skål.
  • Pisk dernæst den afkølede vaniljecreme igennem.
  • Fold den stiftpiskede flødeskum i vaniljecremen, og kom den færdige vaniljecreme i en sprøjtepose med en stor stjernetyl.
  • Skær nu toppen af alle de afkølede vandbakkelser, og fyld dem med vaniljecremen i sprøjteposen.
  • Læg til sidst toppen af vandbakkelserne på igen.
  • Server dine cream puffs som de er, eller pynt dem med et let drys flormelis lige inden servering.

Prøv også

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering