Corn dogs inspireret af Chuck

Corn dog

Hvis du er fan af TV-serien Chuck, så vil du elske disse Wienerlicious inspirerede corn dogs.

I serien er Wienerlicious både stedet der virker som Sarahs cover, og stedet hvor man kan gå hen for at få intet mindre en de bedste “gourmet hotdogs” i Burbank.

Med opskriften herunder behøver du dog hverken at overveje et farligt karriereskifte som spion, eller en dyr rejse til Burbank for at sætte tænderne i en af de berømte Wienerlicious corn dogs.

For med min udgave af Wienerlicious bedste corn dog, en corn dog som jeg har valgt at bestå af en saftig pølse svøbt i den sprødeste, gyldne og aromatiske jalapeño og bacon priklede dej, kan du langt om længe få en autentisk Wienerlicious oplevelse i dit eget køkken.

Har du lyst til at prøve andre treats inspireret af tv-serier, så kan du finde dem alle her.

Wienerlicious corndogs

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 8 corndogs

Ingredienser

  • 50 g bacon (i skiver)
  • 250 g fint majsmel
  • 155 g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 1 spsk.  sukker
  • 350 ml mælk
  • 1 spsk. olie
  • 1 æg
  • 1 spsk. jalapeños (fint hakket)

Andet

  • mel (til at dyppe pølserne i)
  • 8 gode pølser
  • olie (til at fritere i)
  • 8 træspyd

Sådan gør du

  • Steg baconnet sprødt og lad det dryppe af på fedtsugende papir.
  • Hak nu det stegte bacon meget fint og stil til side.
  • Bland nu alle de tørre ingredienser i en skål og pisk dem fri for klumper.
  • Pisk alle de våde ingredienser sammen i en anden skål.
  • Bland dernæst de våde ingredienser med tørre indtil du har en glat dej – den skal være lidt tykkere end en pandekage dej.
  • Sæt pølserne på spyd og vend dem i melet.
  • Vendes herefter chili og bacon i dejen, og dyp pølserne heri til de er helt dækkede.
  • Friter pølserne i den varme olie til de er gyldne og sprøde uden på, og server gerne med lidt ketchup og sennep.
Corn dog

Prøv også

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering