Hvis du er fan af TV-serien Chuck, så vil du elske disse Wienerlicious inspirerede corn dogs.
I serien er Wienerlicious både stedet der virker som Sarahs cover, og stedet hvor man kan gå hen for at få intet mindre en de bedste “gourmet hotdogs” i Burbank.
Med opskriften herunder behøver du dog hverken at overveje et farligt karriereskifte som spion, eller en dyr rejse til Burbank for at sætte tænderne i en af de berømte Wienerlicious corn dogs.
For med min udgave af Wienerlicious bedste corn dog, en corn dog som jeg har valgt at bestå af en saftig pølse svøbt i den sprødeste, gyldne og aromatiske jalapeño og bacon priklede dej, kan du langt om længe få en autentisk Wienerlicious oplevelse i dit eget køkken.
Har du lyst til at prøve andre treats inspireret af tv-serier, så kan du finde dem alle her.
Wienerlicious corndogs
Ingredienser
- 50 g bacon (i skiver)
- 250 g fint majsmel
- 155 g mel
- 1 tsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- 1 spsk. sukker
- 350 ml mælk
- 1 spsk. olie
- 1 æg
- 1 spsk. jalapeños (fint hakket)
Andet
- mel (til at dyppe pølserne i)
- 8 gode pølser
- olie (til at fritere i)
- 8 træspyd
Sådan gør du
- Steg baconnet sprødt og lad det dryppe af på fedtsugende papir.
- Hak nu det stegte bacon meget fint og stil til side.
- Bland nu alle de tørre ingredienser i en skål og pisk dem fri for klumper.
- Pisk alle de våde ingredienser sammen i en anden skål.
- Bland dernæst de våde ingredienser med tørre indtil du har en glat dej – den skal være lidt tykkere end en pandekage dej.
- Sæt pølserne på spyd og vend dem i melet.
- Vendes herefter chili og bacon i dejen, og dyp pølserne heri til de er helt dækkede.
- Friter pølserne i den varme olie til de er gyldne og sprøde uden på, og server gerne med lidt ketchup og sennep.
Skriv et svar