Cookie- og privatlivspolitik


Introduktion

Nerdytreats.dk anvender cookies. Dette betyder, at der indsamles oplysninger om dig, som bruges til at forbedre og tilpasse indholdet på siden og til at forbedre værdien af annoncer du ser på Nerdytreats.dk. Hvis du ikke ønsker at der indsamles oplysninger så kan du se hvordan du slette dine cookies HER – efterfølgende skal videre brug af Nerdytreats.dk undlades.

.

Cookies

En cookie er en tekstfil, der gemmes på din computer, tablet, mobil eller tilsvarende, når du besøger websites på nettet, hvilket også er gældende for Nerdytreats.dk. Cookies har til formål at genkende og huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. På Nerdytreats.dk er Google Analytics tilknyttet, så jeg kan se hvor mange der besøger bloggen, og hvilke sider der besøges, dette sker via en cookie. Nerdytreats.dk gør også brug af en cookie, når der bruges AddToAny Share Buttons, så du har milighed for at gemme mine indlæg på sider som Facebook, Twitter, Pinterest m.m. En cookie kan ikke indeholde skadelige koder e.g. virus. 


Ønsker du at slette og/ eller blokere for cookies, kan du læse mere HER 


Hvis du sletter eller blokere cookies vil de annoncer, som du ser på Nerdytreats.dk kunne blive mindre relevante og du kan ydermere risikere at Nerdytreats.dk ikke vil fungere optimalt.


Nerdytreats.dk anvender statistik cookies, som gør de muligt at se en statistik over dit besøg, så bloggen kan gøres endnu bedre og mere brugervenlig.


Hvis du skriver en kommentar på Nerdytreats.dk, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse sessions cookies er til din bekvemmelighed, så du ikke behøver at skrive e-mail, navn og evt. egen website (hvis du har sådan en) hver gang du gerne vil skrive en kommentar til et indlæg. Disse cookies vil holdes i et år.


Nerdytreats.dk anvender tredjepartscookies til visning af reklamer på siden.


Nerdytreats.dk anvender cookies fra Partner-ads.com, fordi de levere annoncer til websitet. Hvis du vil vide mere om cookies fra partner-ads.com, så kan du læse mere om deres cookie-og privatlivspolitik HER. Cookies fra partner-ads.com bruges IKKE til at indsamle personlige oplysninger, men kun til at tracke klik på reklamer i.f.m. godtgørelse for markedsføring udført af partnere såsom Nerdytreats.dk. Tracking cookies fra partner-ads.com har en levetid på op til 40 dage, hvorefter de automatisk forsvinder.

.

Blokering/ sletning af cookies

Som tidligere nævnt, så kan du både slette og/ eller blokerer for cookies lige HER. Cookies bliver automatisk slettet efter en periode der varierer fra cookie til cookie, dog bliver en cookie fornyet næste gang du besøger sitet.


Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics kan dette gøres lige HER


Kommentarer på Nerdytreats.dk

På Nerdytreats.dk indsamles de data, som vises i kommentarformularen e.g. dit navn og e-mailadresse, når der kommenteres på et opslag. På den måde har du mulighed for at følge eventuelle svar til din kommentar. Oplysningerne bliver ikke videregivet på noget tidspunkt, men hvid du ønsker tidligere kommentarer slettet, så e-mailadressen også slettes, så kontakt mig på e-mail: nerdytreats@outlook.dk. Din IP-adresse og browserens user aent string indsamles også for at hjælpe med at opdage spam.


En annonymiseret streng, oprettet udfra din e-mailadresse kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du briger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig HER


Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

 

Link til andre sider

I nogle indlæg kan der forekomme links til andre sider. Dette kan være andre blogs eller firmaer der er lavet et samarbejde med. Nerdytreats.dk er ikke ansvarlig for disse sider, deres indhold og deres brug af cookie- og privatlivspolitik. Dette gælder også for de tredjeparts reklamer, som kan ses omkring på bloggen.


Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.


Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

Personoplysninger

Behandling af data sker i henhold til persondataloven 

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Nerdytreats.dk indsamles og behandles der en række sådanne informationer. Det sker eksempelvis ved almen tilgang af indhold, hvis du deltager i konkurrencer eller undersøgelser. Der indsamles og behandles typisk følgende oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilket sider der klikkes på.

 

Sikkerhed

Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeliget eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysninger bruges til at identificerer dig som brugger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for hvornår informationer slettes.

 

Vidergvielse af oplysninger

Data om din brug af Nerdytreats.dk, hvilke annoncer du modtager og evt, klikker på, geografisk placering, køn og alder m.m. vidergives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet “Cookies”.


Der benyttes ydermere en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af Nerdytreats.dk og må derfor ikke anvende dem til egne formål.

.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilket personoplysninger der behandles om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte har du ret til at de bliver rette eller slettet. Henvendelser herom kan ske ti lnerdytreats@outlook.dk Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger har du mulighed for at rette henvendelse til Datatilsynet.

 

Udgiver

Bloggen Nerdytreats.dk drives og ejes af Trine Andersen