Go Back
overflødighedshorn

Overflødighedshorn med frisk frugt og vaniljecreme

Forb. tid 25 min
Tilb. tid 10 min
Antal 6 horn

Ingredienser
  

Horn

  • 1 rulle pizzadej
  • 50 g smør (smeltet)
  • 3 spsk. kanelsukker

Vaniljecreme

  • 3 past. æggeblommer
  • 1 ½ spsk. sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 dl piskefløde

Frugtsalat med mynte og lime

  • ½ rødt æble (skåret i tern)
  • ½ pære (skåret i tern)
  • 1 blomme (skåret i tern)
  • 1 banan (skåret i skiver)
  • 1 spsk. lime sirup
  • 1 spsk. mynteblade (fint hakket)
  • 1 appelsin (skåret i fileter)
  • 1 håndfuld vindruer (skåret i halve)
  • 1/8 ananas (skåret i tern)

Sådan gør du
 

Horn

  • Forvarm ovnen til 175 grader.
  • Form 6 ark stanniol (på 30 x 30 cm) til kegler, og giv enderne et lille buk så de begynder at ligne små horn
  • Pensel stanniolhornene godt med olie .
  • Skær pizzaddejen i tynde strimler og vikkel dejstrimler rundt om de smurte stanniolforme, sådan så hver strimmel overlapper den næste.
  • Bag hornene i 8-10 minutter.
  • Fjern stanniol formene og pensel så de nybagte horn med lidt smeltet smør, drys dem med kanelsukker og stil dem herefter til side for at køle af.

Vaniljecreme

  • Pisk æggeblommer sammen med sukker og vaniljesukker til en tyk æggesnaps.
  • Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen.
  • Smag til sidst cremen til og kom et par teskefulde creme i hvert horn.

Frugtsalat med mynte og lime

  • Vend æble, pære, blommer og bananer sammen med limesirup og mynteblade.
  • Tilsæt appelsin, vindruer og ananas og vend alle frugter forsigtigt sammen.
  • Fyld til sidst frugten i hornene og server dem sammen med lidt ekstra vaniljecreme ”on the side”.