Go Back

Jammie Dogdgers

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Køletid 30 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 15 småkager

Ingredienser

  • 130 g smør (blødt)
  • 175 g sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 citroner (fint revet skal)
  • 1 æg
  • 325 g mel
  • 1 knsp. salt

Fyld

  • 12 spsk. jordbærmarmelade

Sådan gør du

  • Pisk smør, sukker, vaniljesukker og fintrevet citronskal fra de to citroner lyst og luftigt.
  • Rør herefter først ægget i efterfulgt af melet og salt.
  • Ælt nu dejen let sammen inden den formes til en aflang pølse, pakkes ind i film og ligges på køl i min. 30 min.
  • Forvarm ovnen til 175 grader.
  • Rul den afkølede dej ud til den er ca. 3mm tyk.
  • Udstik dernæst 30 - 40 cirkler.
  • Lav herefter et mindre hul i midten af halvdelen af kagerne, med en mindre udstikker (evt. en mindre hjerteform).
  • Bag nu alle kagerne i ca. 7 - 10 minutter.
  • Køl kagerne helt af på bagepladen inden de flyttes.
  • Smør lidt marmelade på den nederste af de kolde kagerne (den uden hul i) og kom herefter den anden halvdel af kagerne (den med hul i) oven på som låg.