Go Back

Pasta amatriciana

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 200 g bacon (i tern)
  • 1 stort løg (fint hakket)
  • 2 fed hvidløg (fint hakket)
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. oregano
  • 2 ds. tomater (hakkede)
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  • Steg baconnet sprødt og stil det herefter til side.
  • Svits dernæst løg og hvidløg i baconfedtet, til de begynder at blive klarer.
  • Tilsæt nu chiliflager, oregano og tomat og lad saucen simre i små 5-10 min.
  • Vend til sidst det stegte bacon i saucen, og smag til med salt og peber.
  • Dræn vandet fra den kogte pasta, og vend den i saucen.
  • Server gerne med lidt friskt revet parmesan på toppen.