Go Back

The Fitz-wich

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 1 sandwich

Ingredienser

  • 1 baguette
  • 3 spsk. god mayonnaise
  • 1 spsk. basilukum pesto
  • 1 fed hvidløg
  • 1/4 citron (saft og fint revet skal)
  • 1 håndfuld baby spinat/ rucola
  • ca. 4 - 5 skiver lufttørret skinke
  • ½ kugle bøffel mozzarella (i skiver)
  • 1 tomat (i skiver)
  • lidt knust peber

Sådan gør du

  • Del baguetten og rist den let i ovnen mens resten af ingredienserne gøres klar.
  • Laves aiolien ved at smage mayonnaisen til med pesto, hvidløg, citronsaft, og citronskal.
  • Smør nu den ene halvdel af baguetten med aioli og fordel så spinaten herover efterfulgt af skinke, tomat og ost.
  • Til sidst drysses lidt knust peber over, og den anden halvdel af baguetten smøres med aioli før den kommes på som sandwichens låg.