Go Back

Sherlocks ginger nuts

Antal 28 ginger nuts

Ingredienser
  

  • 125 g smør
  • 125 g farin
  • 125 g sukker
  • 4 spsk. mørk agave sirup
  • 300 g mel
  • 1 tsk. natron
  • ½ tsk. bagepulver
  • 3 tsk. ingefær (stødt)
  • 1 tsk. kanel (stødt)
  • 1 tsk. nelliker (stødt)
  • ½ citron (fint revet skal)
  • 1 æg

Sådan gør du
 

  • Varm langsomt smør, farin, sukker og sirup op til det smelter sammen til en ensartet masse.
  • Imens smør/sukker blandingen smelter blandes mel med natron, bagepulver krydderier og citronskal.
  • Når smør/sukker blandingen er helt smeltet røres de tørre ingredienser i.
  • Til sidst tilsættes ægget og dejen røres sammen til den lige begynder at hænge sammen.
  • Tril nu dejen til kugler på ca. 25 g hver og kom hver kugle på en bageplade med bagepapir – sørg for at der er god plads imellem hver ginger nut.
  • Bag nu småkagerne ved 175 grader i 10-15 min. eller indtil der er godt gyldne.