Go Back

Sfinxens Soup Spaghetti

Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 løg (skåret i tern)
  • 3 fed hvidløg (fint hakket)
  • 2 peberfrugter (skåret i tern)
  • 4 gulerødder (fint revet)
  • 1 spsk. olie
  • 400 g hakket oksekød
  • 2 ½ dl tomatpure
  • 2 tsk. paprika
  • 1 l vand
  • 2 bouillon terninger (med kyllinge smag)
  • 2 tsk. oregano
  • salt og peber
  • 150 g spaghetti (brækket i mindre stykker)

Pynt

  • 1 avocado (skåret i tern)
  • 2 forårsløg (skåret i tynde skiver)
  • 1 peberfrugt (skåret i tern)

Sådan gør du
 

  • Svits løg, hvidløg, peberfrugt og gulerødder i olien et par minutter.
  • Kom kødet ved, brun det godt af og tilsæt tomatpuré, paprika, vand, bouillon og oregano.
  • Kog suppen op og lad den småsimre i ca. 20 min under låg.
  • Mens suppen koger koges spaghettien efter anvisning på pakken.
  • Afdryp nu spaghettien i en sigte og kom den dernæst i suppen.
  • Til sidst smages suppen til med salt og peber.