Start med at vende gulerødderne i lidt olivenolie og krydr dem med salt og timian.
Bag nu gulerødderne ved 200 grader i ca. 30-40 min eller indtil der er sprøde og møre.
Men gulerødderne bages laves de syltede rødløg (se opskrift ovenfor) og bøffen steges til den ønskede doneness.
Jeg plejer at duppe bøffen tør og krydres godt med salt og peber før den steges ved høj varme i lidt olie i 3½ minut pr. side hvorefter jeg pakker den ind i lidt stanniol og lader den hvile til resten af salaten er klar til at blive samlet.
Mens bøffen hviler skal svampene lige ristes lidt på pandenen, og så er salaten ellers klar til at blive samlet.
Start med at blande hjertesalat, napolitana salatmix og brøndkarse og fordel dernæst de syltede rødløg over salatbladene sammen med gulerødderne og vend det hele let sammen.
Skær dernæst bøffen i tynde skivver og fordel den oven på salaten sammen med de stegte svampe og tyndtskårne radisser.
Til sidst toppes salaten med kernels & cranberries efter smag.