Go Back

Visions Paprikash

Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk. mel
  • 1 spsk. paprika
  • 1 spsk. sød paprika
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 500 g kyllingebryst (skåret i tern)
  • 2 spsk. olie
  • 1 stort løg (fint hakket)
  • 3 fed hvidløg (fint hakket)
  • 2 røde pebre (skåret i tern)
  • 500 ml kyllinge bouillon
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 100 ml cremefraiche 38%

Sådan gør du

  • Start med at blande mel sammen med paprika, sød paprika, salt og peber og vend kødet i mel blandingen.
  • Varm dernæst olien op i en gryde og brun kødet godt af på alle sider inden løg, hvidløg og peberfrugt tilsættes.
  • Skru nu lidt ned for varmen og lad grøntsagerne svede lidt sammen med kyllingen i 2-3 minutters tid.
  • Herefter tilsættes bouillonen og de hakkede tomater og gryden bringes i kog.
  • Når gryden koger skrues der ned for varmen så retten kan stå og simre i 15-20 minutter eller indtil kyllingen er godt mør.
  • Til sidst vendes cremefraichen i og retten smages til med salt, peber og paprika.
  • Server paprikashen sammen med en god kartoffelmos eller lune ris.