Start med at forme kødet til 8 små kugler som hver vejer ca. 55 gram.
Pres herefter hver kugle flade (de skal være ca. 0,5 cm tykke) og kom 1 spsk. revet cheddar og 1 spsk. monterey jack oven på 4 af de fade bøffer.
Kom de sidste 4 flade bøffer uden ost oven på som låg, og pres kanterne godt sammen så hver bøf får en tætomsluttet ostelomme – det er vigtigt at bøfferne er tætte, så osten ikke løber ud under stegningen…hvilket ikke helt lykkedes for mig.
Krydr nu bøfferne godt på hver sidde med salt og peber og brun dem af på en meget varm pande.
Når bøfferne er brunet af pensles de med BBQ saucen inden de stegs færdig i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter.
Når bøfferne er færdige, og forhåbentligt stadig har alt osten inden i sig, er det tid til at samle burgeren.
Så rist og flæk bollerne inden de 4 nederste dele smøres med ketchup og sennep og toppes med skiver af syltet agurk, en lille håndfuld snittet salat, tomat skiver og til sidst BBQ glacerede bøffer og bacon.
Dernæst er der blot tilbage at smører de øverste boller med mayo inden de nænsom lægges på som låg.