Start med at forvarme ovnen til 180 grader.
Bland herefter kakao, muscovado og vand i en skål og pisk det godt sammen inden kakaomassen stilles til side.
Pisk dernæst smør og sukker lyst og luftigt.
Mens smørret og sukkeret piskes (hvis du bruger en røremaskine) blandes melet med bagepulver, natron, vanilje og chili.
Nu skal æggene piskes ind i smør-sukker blandingen – men pisk kun et æg i ad gangen, og vent med at tilsætte æg nr. 2 til det første æg er pisket helt ind i blandingen.
Når begge æg er pisket ind i smørret sigtes de tørre ingredienser i og vendes forsigtigt i til dejen er ensartet.
Til sidst røres kakaoblandingen i før dejen hældes i nogle muffinforme.
Bag nu muffinsne i den forvarmede ovn i ca. 15 min.
Når muffinsne er færdige stilles de til at køle af – mens de køler laves cremen (opskriften findes herunder).
Når muffinsne er kølet helt af skæres der en fordybning i hver som fyldes med ca. ½ – 1 tsk. gyldne sukkerkugler;;Dekorer til sidst de fyldte mufins med en fin hvirvel af cremen.