Go Back

Kransekage fra Arendelle

Ingredienser

  • 400 g marcipan
  • 160 g sukker
  • 1 æggehvide

Glasur

  • 1 æggehvide
  • 200 g flormelis

Sådan gør du

  • Ælt marcipan og sukker sammen, og tilsæt herefter æggehviden lidt efter lidt til du kan forme dejen til en glat kugle;Lad dejen hvile på køl i ca. 30 minutter inden den rulles til en tommel tyk pølse.
  • Skær nu dejpølsen i to stykker på 10 cm, to stykker på 15 cm, to stykker på 20 cm og og to stykker på 25 cm.
  • Form hvert stykke til en ring og kom ringene på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 175 grader i 10-15 minutter eller til de begynder at blive gyldne.
  • Lad ringene køle helt af.
  • Rør herefter en tyk glasur sammen af æggehvide og flormelis og pynt de afkølede ringe med glasur inden de stables til en kransekagetop.