Go Back

Julies sommer bruschetta

Forb. tid 5 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 20 min
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 250 g solmodne tomater
  • 1 fed hvidløg (fint revet)
  • 1 lille håndfuld basilikum (fint hakket)
  • 1 spsk. parmesan
  • 1 - 2 spsk. olivenolie
  • ¼ tsk. balsamico
  • salt og peber
  • ½ baguette (skåret i tykke skiver)
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie

Sådan gør du
 

  • Skær tomaterne i tern og bland dem sammen med hvidløg, basilikum, parmesan, oliven olie og balsamico i en skål.
  • Smag tomatblandingen til med salt og peber og lad den trække i 15 minutter mens brødet steges sprødt og gyldent.
  • Varm olien op i en pande ved middel varme og rist brødskiverne i den varme olie til de er gyldne, de skal have ca. 3 – 4 minutter per side.
  • Krydr de nystegte baguettes med lidt salt, gnid dem med hvidløg og fordel tomatblandingen ovenpå.
  • Server med det samme så brødet ikke bliver blødt, og giv evt. bruschettaerne et lille drys friskkværnet peber.