Opløs gæren i det lunkne vand sammen med sukkeret.
Tilsæt mel og salt og rør dejen let sammen.
Kom smørret i dejen og ælt den helt glat og smidig og lad den hæve i 20 minutter.
Form dejen til 10 pølsebrød. læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve til dobbelt størrelse.
Kom kålen til lyn krauten i en stor skål og drys den med salt.
Ælt kålen godt igennem med hænderne, så den falder lidt sammen og mørner.
Tilsæt eddike, sukker, chili og spidskommen, og rør det hele godt sammen.
Smag lyn krauten til, og stil den på køl til den skal bruges
Forvarm ovnen til 225 grader.
Kog vand og bagepulver op.
Kog hvert pretzel brød i ca. 30 sekunder og læg dem herefter på en bageplade med bagepapir.
Pensel de forkogte pretzel brød med sammenpisket æg og drys med lidt havsalt.
Bag brødene i ca. 15 minutter eller til de er gyldne og gennembagte, og stil dem til side.
Rist pølserne (gerne på en grillpande).
Blend nu alle ingredienserne til sennepscremen sammen og smag til med salt og peber.
Flæk de nybagte pretzel brød og smør dem med lidt af sennepscremen, kom herefter en ristet pølse i hvert brød og top med lidt kraut og evt. endnu en lille skvis sennepscreme.