Opløs gøren i det lunkne vand.
Tilsæt mel og salt og ælt dejen til den er næsten sammenhængende.
Hæld olie og frugtfarve ved, og ælt dejen helt glat og smidig inden den stilles til hævning i 1 times tid.
Lav herefter saucen ved at komme alle ingredienserne i en lille gryde som varmes op ved middel varme.
Når saucen når kogepunktet skrues der ned for varmen, og så skal den ellers bare have lov til at småsimre i ca. 15 minutter.
Smag saucen til med salt og peber inden den blendes og stilles på køl.
Forvarm ovnen til 220 grader.
Pisk hvidløgssmørret sammen med fint revet hvidløg og marinara sauce.
Når dejen er hævet til dobbelt størrelse deles den i 2 og rulles ud til et par tynde pizzabunde.
Smør nu bundende med hvidløgscremen og drys generøst med ost og bacon inden de bages i 10-15 minutter eller til osten er smeltet og baconnet sprødt.
Til sidst bruges bagsiden af en kniv til at tegne et pentagram i begge pizzaer hvorefter marinara saucen kommes i en sprøjtepose og bruges til at tegne pentagrammet op med.