Smuldr gæren i den lunke mælk og rør sukker, vanilje og salt i.
Pisk ægget ind i gærblandingen inden melet æltes i.
Når dejen begynder at samle sig lidt kommes smørret i, og så skal dejen ellers bare æltes til den er glat og elastisk.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.
Vend dejen ud på en meldrysset overflade og rul den ud til den er ca. 1 cm tyk.
Brug nu en cirkelformet udstikker til at stikke donutsne ud, og lav deres huller med enten en lidt mindre udstikker eller et shotglas.
Lad donutsne efterhæve i 30 minutter.
Opvarm olien til den er 175 grader varm og kog donutsne i ca. 1 minutstid pr. side eller til de bliver gyldne og sprøde.
Lad dem herefter dryppe af på fedtsugende papir.
Brug så en spisepind, eller lignende til at lave et hul i hver donut og fyld dem med hindbær marmelade.
Dyp til sidst de fyldte donuts i smeltet hvid chokolade farvet lyserød med lidt frugtfarve, og giv dem et lille drys krymmel.