Go Back

Vikinge fladbrød

Samlet tid30 min
Antal: 10

Ingredienser

  • 500 g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 400 g yoghurt (naturel)

Sådan gør du

  • Kom mel, bagepulver, salt og yoghurt i en skål.;Brug en træske til at rører ingredienserne sammen til en stort set sammenhængende dej.
  • Vend nu dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt sammen indtil den ender som en blød og smidig dej.
  • Dæk dejen med lidt film og lad den hvile i 15 minutter.
  • Del nu dejen i 10 stykker, og tril hvert stykke til en stram kugle.
  • Rul nu hver kugle så tyndt ud som du kan og bag dem på en varm stege pande – de skal bage ca. 1 – 2 minutter på hver side.
  • Spis de lune fladbrød som de er med smør og honning, eller lad dem køle ned og brug dem som wraps i madpakken.