Rør gøren ud i den lunkne mælk.
Pisk ægget ned i gærblandingen og ælt de tørre ingredienser ind i dejen til den begynder at hænge sammen.
Til sidst æltes det bløde smør ind i dejen, inden dejen æltes helt glat og smidig.
Form nu dejen til en stram kugle og lad den efterhæve i 30 minutter.
Kog imens mælken til cremen op sammen med sukker og vanilje.
Mens mælken varmes op piskes blommerne til en tyk jævning sammen med maizena.
Når mælken er varm hældes en smugle af den lune mælk ned til blommerne under omrøring.
Hæld dernæst hele æggemassen tilbage i gryden sammen med resten af den lune mælk, og varm det op under omrøring til cremen begynder at tykne.
Når cremen har en passende konsistens hældes den ned i en lille skål og stilles på køl indtil den skal bruges.
Når dejen har hævet rulles den ud til en 0,5 cm tyk firkant som skæret i 12 kvadrater.
Vend nu bananmosen i cremen og læg en skefuld i midten af hvert kvadrat.
Saml dejen forsigtigt om fyldet og knib den godt sammen.
Læg bollerne forsigtigt over på en bageplade med bagepapir med samlingen nedad.
Lad bollerne efterhæve i 30 minutter, pensel med æg og bag dem ved 200 grader i 15 minutter.
Lad nu bollerne køle helt ned inden de pyntes.
Bring fløden i kog og smelt den mørke chokolade heri.
Stik nu to hele mandler ned i hver bolle (de bliver til kattens ører) og dyp hver bolle i chokolade glasuren.
Lad nu glasuren stive inden en tandstik dyppet i de lyserøde candymelts bruges til at tegne ører og næse på kattene.
Til sidst dyppes tandstikken i den hvide chokolade og bruges til at tegne kattens øjne, mund og knurhår.