Rør alle ingredienserne til kødboller sammen til en blød fars, og stil den på køl.
Krydr dernæst svinemørbradsstykkerne godt med paprika, salt og peber og stil dem til side.
Varm nu olien op i en tykbundet gryde.
Kom ansjoser, løg og svampe heri og steg indtil løgene er møre og svampene begynder at få lidt farve.
Tilsæt nu det paprikakrydrede svinekød, og brun det godt af i gryden.
Når kødet begynder at få lidt farve tilsættes kartofler, tomatpuré, de hakkede tomater, tabasco og fløde.
Form nu den afkølede fars til kugler på størrelse med en stor valnød, og brun dem på en panden inden de kommes ned i pramdragergryden sammen med cocktailpølserne.
Bring til sidst gryden i kog inden den smages til og stilles til side.
Forvarm ovnen til 190 grader.
Kom så mel, bagepulver, salt og peber i en skål og smuldr smør ind i melblandingen.
Når det begynder at lige friske brødkrummer samles dejen med lidt iskoldt vand.
Rul herefter dejen til 12 små boller, og læg forsigtigt bollerne oven på pramdragergryden.
Læg nu et låg på gryden, og stil den i ovnen i ca. 30 minutter.
Server pramdragergryden rosin chutney og ristede mandler.