Go Back
Daenerys romfyldte drageæg fra Gsme of Thrones

Daenerys romfyldte drageæg

Forb. tid 20 min
Pynt 30 min
Samlet tid 50 min
Antal 10 stk.

Ingredienser
  

  • ca. 500 g kagerester
  • 4 - 5 spsk. kakaopulver
  • 4 - 5 spsk. hindbærmarmelade
  • mørk rom (eller romessens)

Pynt

  • 200 g marcipan
  • sort frugtfarve
  • grøn frugtfarve
  • 100 g mørk chokolade
  • bronze støv

Sådan gør du
 

  • Blend kageresterne til fine krummer.
  • Kom kagekrummerne i en skål sammen med kakaopulver og hindbærmarmelade og ælt det sammen til en blød og ensartet massen.
  • Smag nu massen til med rom og romessens, inden den stilles på køl i minimum 30 minutter.
  • Form nu den afkølede kagemasse til små æg.
  • Del marcipanen i 3 og farv den ene tredjedel sort og den anden tredjedel grøn.
  • Rul nu først den neutrale marcipan tyndt ud og brug evt. en lille bladudstikker til at skære en masse drageskæl ud.
  • Dæk en tredjedel af æggene med de neutrale drageskæl, og stil dem til side mens resten af æggene får samme behandling med henholdsvis den grønne og sorte marcipan.
  • Dyp nu bundene på alle æggene i smeltet chokolade, og stil dem til side så chokoladen kan størkne.
  • Pensel til sidst de tørre æg med lidt bronze støv.