Go Back

Fru Bævers syltetøjs roulade

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 27 minutter
Antal 1 roulade

Ingredienser

  • 3 æg
  • 120 g sukker
  • 120 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 knsp. salt
  • 1 citron (fint revet skal)

Fyld

  • 2 - 3 dl hindbærsyltetøj

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 220 grader.
  • Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
  • Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og salt, og sigt det ned i æggemassen.
  • Tilsæt citronskal og pisk dejen sammen til den er ensartet og glat.
  • Smør dejen ud på bageplade med bagepapir i et jævnt lag og bag den i ovnen i 5 – 7 minutter.
  • Drys dernæst sukker på et andet stykke bagepapir, og læg rouladen oven på det sukkerede papir.
  • Fjern nu bagepapiret rouladen er bagt på, smør syltetøjet på og rul rouladen sammen mens den stadig er lun.
  • Server sammen rouladen efter et dejligt måltid med sammen med en stor kande mælk.