Pisk smør, sukker, vaniljesukker og fintrevet citronskal fra de to citroner lyst og luftigt.
Rør herefter først ægget i efterfulgt af citronsaft fra 1 ½ citron og melet.
Saml nu dejen inden den formes til en aflang pølse, pakkes ind i film og ligges på køl i min. 30 min.
Forvarm ovnen til 175 grader.
Del nu den afkølede dej i to portioner, og rul dem ud til de er ca. 3mm tykke.
Brug dernæst en udstikker til først at lave 30 cirkler, herefter bruges en mindre udstikker til at lave et mindre hul i 20 af cirklerne, så der dannes en ring.
Forbag nu alle kagerne i ca. 5 – 6 minutter.
Tag de forbagte kager ud af ovnen, og fyld 10 af ringene med et lag af de knuste bolcher (Der skal altså bruges 10 x intakte kagebunde 10 x kageringe og 10 x bolchefyldte kageringe)
Bag dernæst kagerne endnu engang i 5 – 6 minutter.
Lad kagerne køle helt af på bagepladen inden de flyttes.
Når kagerne er kolde er det tid til at pynte dem, så rør en tyk glasur sammen ved at blande flormelis med citronsaft.
Sprøjt nu en ring glasur langs kanten af de 10 intakte kagebunde, placer en tom ring oven på og hæld herefter lidt guld krymmel ned i fordybningen.
Sprøjt dernæst endnu en ring glasur langs kanten af kageringen, og kom en bolchefyldt kagering på som låg.
Pensel til sidst kagerne med lidt guldstøv og server de raslende kager sammen med et stort glas koldt mælk.