Go Back
wienersalat

Wienersalat

Samlet tid 10 min

Ingredienser
  

  • 1 spsk cremefraiche
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. græsk yoghurt
  • 1 tsk. sød sennep
  • 1 spsk. purløg (fint hakket)
  • salt og peber
  • 250 g kogte kartofler (skåret i tern)
  • 1 rødløg (fint hakket)
  • 6 wienerpølser (skåret i skiver)

Sådan gør du
 

  • Rør en dressing sammen af cremefraiche, mayonnaise og græsk yoghurt, og smag den til med lidt sød sennep, finthakket purløg, salt og peber.
  • Vend kogte kartofler sammen med rødløg og wienerpølser i en anden skål (har du lyst til det, så kan du også komme lidt fint hakket drueagurk i).
  • Fold til sidst kartoffelfyldet i dressingen, og server oven på en skive rugbrød.