Kom alle ingredienserne til tangzhongen i en lille kasserrolle, kog dem til en tyk meljævning, og stil den herefter til side så den kan køle lidt ned.
Rør gæren ud i den lunkne mælk.
Pisk æggene sammen med skyr, og rør bandingen sammen med gærblandingen.
Tilsæt salt, sukker, mel og tangzhong og rør det hele sammen til en stort set sammenhængende dej.
Kom til sidst smørret i og ælt dejen glat og smidig. Dette gøres nemmes på en røremaskine, da dejen skal æltes i minimum 10 minutter.
Vend nu dejen ud på et meldrysset bord, del den i to og rul den ene portion dej ud til et rektangel.
Skær evt. kanterne af så den bliver helt lige, og brug så et pizzahjul til at skære dejen ud i trekanter.
Placer en pølse på den brede ende af hver trekant, og rul dem stramt sammen ned mod spidsen.
Gør nu det sammenmed resten af dejen og pølserne, kom pølsehornene på en bageplade og lad dem hæve i en times tid, eller indtil de er hævet til dobbelt størrelse.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Pensel pølsehornene med lidt sammenpisket æg, giv dem et drys sesam og bag dem i ovnen i ca. 12-15 minutter.