Forvarm ovnen til 175 grader.
Tag en lille smugle af kataifi dejen og sørg for at alle strimlerne vender den samme vej.
Klip herefter dejen til, så den er ca. 10 cm lang.
Kom lidt melklister i den ene ende af dejstrimlerne og fold den anden ende herover (sådan så de to ender limes sammen.
Dyp dernæst en saltstang i melklisteret, og læg den i den ende af dejstrimlerne som du lige har limet sammen (ca. 2/3 dele af saltstangen skal stikke ud fra toppen som kosteskaftet)
Rul nu dejen omkring saltstangen, og klem den forsigtigt sammen nær toppen.
Tag nu nogle få ekstra strimler dej, og saml dem til et lille bånd.
Bind nu dette dejbånd rundt om alle dejstrimlerne nær det sted hvor kosteskaft og kostehoved mødes.
Klip til sidst kostehovedet lidt til med en køkkensaks og læg kosten på en bageplade beklædt med bagepapir.
Fortsæt på samme måde med resten af saltstængerne til du har din helt egen hær af koste på bagepladen.
Pensel til sidst kostehovederne med lidt smeltet smør og giv dem et lille drys salt.
Bag kostene i ca. 10 minutter, eller til de er blevet gyldne og sprøde, og server sammen med din yndlings dip.