Go Back

Kronks spinathorn 

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 8 horn

Ingredienser

  • 200 g flødeost
  • 3 æg
  • 400 g hakket spinat (jeg brugte frossen spinat, der var tøet op)
  • 1 løg (fint hakket)
  • 150 g feta (smuldret)
  • 6 skiver sprødstegt bacon (fint hakket)
  • ½ tsk. røget chili pulver
  • salt, peber og muskat nød
  • 1 pk. butterdej
  • 1 spsk. smør (smeltet)

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Pisk flødeost og æg til en blød og cremet masse i en skål.
  • Rør i en anden skål spinat, løg, feta og bacon godt sammen inden æggemassen tilsættes og vendes i.
  • Tilsæt nu chillien og smag fyldet til med lidt salt, peber og muskatnød.
  • Skær nu butterdejen i 6 - 8 kvadrater og fordel ca 1 spsk. af fyldet på midten af hver dej-firkant.
  • Herefter pensles siderne med lidt smeltet smør, og den ene side af firkanten foldes over fyldet så der dannes små trekanter.
  • Brug nu en gaffel til at presse siderne i spinathornene sammen, men lad den ene side være åben så fyldet kan ses... det er nemlig sådan Kronk bedst kan lide de her små basser.
  • Bag  nu hornene i ca 20 min til de begynder at blive gyldne.