Go Back

Risengrød

Forb. tid10 min
Tilb. tid2 t 30 min
Samlet tid2 t 40 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 125 g grødris
  • 1 l mælk
  • 1 knsp. salt

Toppings

  • kanelsukker
  • 4 smørklatter

Sådan gør du

  • Kom ris, mælk og salt i et ildfast fad (med låg), rør det hele rundt og sæt så fadet i en kold ovn på 130 grader.
  • Når der er gået ca. 30 minutter tages grøden ud af ovnen, og der røres rundt i grøden.
  • Stil herefter grøden tilbage i oven, og fortsæt på samme måde med at røre i grøden hver gang der er gået ca. 30 minutter.
  • Efter 2½ timer burde grøden være klar, så fordel grøden mellem et par skåle og top med knasende sprødt kanelsukker og iskolde smørklatter.