Go Back

Ice Bears mini calzoner

Antal: 10 stk.

Ingredienser

  • 250 g hakket oksekød
  • 125 g champignon (skåret i skiver)
  • 1 stort løg (skåret i skiver)
  • 1 portion pizzadej (opskriften findes herunder)
  • 300 ml marinarasauce (opskriften findes herunder)
  • 150 g skinkestrimler
  • 1 grøn peber (skåret i tern)
  • 200 g mozzarella ost (revet)
  • lidt oregano
  • 1 æg (til pensling)

Sådan gør du

  • Start med at krydre kødet godt med salt og peber og steg det på en pande til det er gennemstegt.
  • Stil herefter kødet til side og steg nu først champignonerne til de er gyldne, og dernæst løget til det begynder at blive lækkert karamelliseret – begge stilles herefter til side.
  • Nu er det lige ved at være tid til samlings arbejdet, så rul dejen tyndt ud og stik den ud i cirkler på ca. 15 cm.
  • Smør nu hver enkel dejcirkel med marinara saucen og fordel skinke, kød, svampe, løg og peberfrugt på den ene halvdel af dejen, top med osten og et drys oregano og fold den anden dej halvdel ind over.
  • Tryk nu dejen sammen med en gaffel rundt langs kanten og kom calzonerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Pensel hver calzone med lidt sammenpisket æg, skær 3 snit i toppen og bag dem ved 200 grader i ca. 15 min.