Go Back

Pasta aglio e olio

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 250 g spaghetti
  • ½ dl olivenolie
  • 5 fed hvidløg (skåret i tynde skiver)
  • ½ tsk. chili flager
  • ½ citron (saft og skal)
  • 1 bdt. persille (fint hakket)
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at bringe en stor gryde saltet vand i kog, og kog spaghettien til den er al dente.
  • Mens pastaen koger varmes olien op i en stor pande ved middel varme.
  • Når olie er varm tilsættes hvidløgs skiverne som steges under konstant omrøring til de begynder at blive gyldne.
  • Tilsæt herefter chiliflagerne og sænk varmen en smugle, inde den nu kogte og drænede spaghetti vendes i.
  • Vend til sidst citronsaft, citronskal og persille i retten inden den smages til med salt og peber.