Go Back

Marco's Super Awesome Nachos

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg (fint hakket)
  • 1 jalapeño chili (fintE hakket)
  • 1 tsk. cayenne peber
  • 1 spsk. spidskommen
  • 1 spsk. paprika
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 350 g cheddar (revet)
  • salt og peber
  • tortilla chips

Toppings

  • ½ håndfuld koriander
  • 2 forårsløg (fint snittet)
  • et par skiver syltede jalapeños
  • 1 tomat (skåret i små tern)

Sådan gør du

  • Svits løg og hvidløg i lidt olie i en gryde til de begynder at blive gyldne og godt karamelliserede.
  • Tilsæt chilien og krydderierne og lad dem stege med i nogle minutter inden kødet kommes ned i den nu velduftende gryde.
  • Når kødet er godt brunet af hældes de hakkede tomater ved.
  • Lad nu gryden små simre indtil i hvert fald halvdelen af væden fra tomaterne er fordampet.
  • Sænk nu varmen en smugle og tilsæt osten under omrøring.
  • Når osten er smeltet fuldstændig smages sauce til med salt og peber inden den serveres over tortilla chips og toppes med koriander eller persille, forårsløg, syltede jalapeños og tomat.