Forvarm ovnen til 200 grader.
Kom herefter hver enkelt naan brød i en dyb tallerken (en der ikke tager skade af en tur i ovnen), og placer en mindre skål eller ramekin oven i, så brødene holdes på plads og får den retter form.
Sæt nu skålene i ovnen og bag dem i ca. 5 minutter.;Tag så forsigtigt naan brødene ud af ovnen, fjern ramekinerne og bag dem så i yderligere 5 minutter.
Lad naan skålene afkøle på en ovnrist, imens curryen forberedes.
Svits løg, hvidløg og ingefær i en gryde til de begynder at tage lidt farve.
Kom dernæst gulerod og peberfrugt ved, og lad også dem få lidt farve nede i gryden.
Tilsæt så tikka masala paste, spidskommen og koriander og brænd krydderierne let før vandet og de hakkede tomater tilsættes.
Lad nu saucen simre under låg i 10 – 15 minutter.
Grill imens både squash- og aubergine skiver på en grillpande, og stil dem herefter til side.
Hæld nu fløden i saucen og smag den til med salt og peber.
Vend til sidst de grillede grøntsager og kikærter i, lad dem lune i gennem og server curryen i lune naan skåle sammen med dampende varme ris, lidt kølende yoghurt og et fint drys hakkede koriande