Go Back

Buñuelos

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 20 stk.

Ingredienser

  • 100 g mozzarella
  • 50 g feta
  • 140 g tapiokamel
  • 65 g maizena
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. bagepulver
  • 2 spsk. smør
  • 1 æg
  • 2 spsk. mælk
  • 1 liter olie til fritering

Sådan gør du

  • Blend mozzarella og feta til en finddelt ostemasse.
  • Kom tapiokamel og maizena i en stor skål sammen med ost, sukker, salt, bagepulver, smør, æg og mælk.
  • Ælt det hele sammen til en ensartet og blød dej, der har en konsistens der minder om modellervoks.
  • Form dejen til kugler der er ca. på størrelse med en valnød.
  • Opvarm olie til det er max. 175 grader varmt.
  • Kog et par buñuelos ad gangen i olien i 2- 5 minutter - eller indtil de begynder at blive gyldne.
  • Fjern de færdigkogte buñuelos fra olie og lad dem dryppe af på et fedtsugende papir.
  • Lad buñuelosne køle af i ca. 10 minutter og server dem gerne sammen med en kop kaffe (eller Madri-tini) og et lille drys flormelis.