Go Back

Arepas con queso

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Hvil 15 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 8 stk

Ingredienser

  • 300 ml vand
  • 1 tsk. salt
  • 300 g masarepa mel
  • 30 g smør (blødt)
  • 100 g mozzarella (revet)

Sådan gør du

  • Hæld vandet i en skål og opløs saltet heri.
  • Tilsæt melet og rør det sammen til en ensartet dej.
  • Lad dejen hvile i ca. 15 minutter på køkkenbordet.
  • Ælt herefter smørret ind i dejen og fortsæt med at ælte til dejen får en konsistens der minder lidt om modellervoks. (juster evt. konsistensen med lidt ekstra vand eller mel)
  • Del dejen i 8 lige store stykker og form dem til kugler.
  • Lav en lille fordybning i hver kugle, og fyld dem med ca. 1 spsk. revet mozzarella.
  • Tryk åbningen sammen så osten er helt forseglet i dej, og brug dernæst dine hænder til forsigtigt at presse hver kugle sammen til en flad skive der er ca. 1 cm. tyk.
  • Steg hver arepa ved middelvarme på en let olieret pande i 3-5 minutter pr. side.
  • Server dine arepas lune og evt. sammen med et lille drys havsalt.