Opløs gæren i det lunke vand.
Tilsæt mel og salt og ælt dejen til den er næsten sammenhængende.
Hæld olien ved, og ælt dejen helt glat og smidig i mini. 8 minutter.
Form herefter dejen til en kugle og lad den hæve natten over i køleskabet.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Udstik herefter pepperonien til små cirkler med f.eks. et sugerør eller spidsen af en tyl.
Stil herefter dine mini pepperoni til side, og hak bagefter det overskydende pepperoni groft med en kniv inden det også stilles til side.
Skær nu din koldhævede pizzadej i små stykker på hver ca. 30 g.
Form hvert stykke dej til en lille kugle og lad dem hvile under et hviskestykke i ca. 15 minutter.
Pres herefter hver dejkugle ud til tynde cirkler.
Kom dernæst ca. ½-1 tsk. pizzasauce i midten af hver dejcirkel, drys med hakket pepperoni og læg til sidst en mozzarella kugle ovenpå pepperonien.
Form herefter dejcirklerne til pizza kugler ved at trække dejkanterne op omkring fyldet og knibe dem godt sammen der hvor dejen samles.
Pensel nu en æbleskivepande med hvidløgssmør og placer kuglerne med samlingen nedad i fordybningerne.
Smør bagefter hver kugle med mere pizzasauce, og bag dem i ca. 10-15 minutter.
Tag dernæst panden ud af ovnen, drys kuglerne med revet mozzarella og top med mini pepperoni.
Kom nu pizzakuglerne tilbage i ovnen indtil osten er smeltet og server.