Pinocchio (del 3)

 

★Hej Nerd Squad ★

I dag skal vi endelig sætte tænderne i den sidste ret fra Gepettos uspiste festmåltid. Vi har smagt Gepettos uimodståelige kyllingesteg og Cleos fantastiske hassellagkage, derfor  er tiden nu kommet til den helstegte fisk som katten Figaro i filmen kiggede på med stor forventningsglæde og længsel.

Desværre for Figaro får han pænt at vide af Gepetto, at ingen spiser noget før Pinocchio er hjemme igen. Derfor er det meget sandsynligt at den velstegte fisk, endte i skraldespanden og ikke i lille Figaros mave.

 

 

 

Stakkels Figaro, jeg følte virkelig med ham da jeg så ham kigge sulten efter den gyldne fisk, kun for at indse at han ikke ville få muligheden for at sætte tænderne i den.

Heldigvis for os hjemme i nørdhulen, var der ikke nogen grund til ikke at sætte tænderne i den helstegte fisk toppet med kolde smørklatter.

Og jeg kan kun sige, at hvis Gepettos fisk smagte bage halvt så godt som den vi fik her hjemme, ja så gik Figaro virkelig glip af en lækker smagsoplevelse, der leder tankerne hen på både sommer, grill og en gammel italienske havnebys fristelser. 

 

a


Loot: 2 personer

Quest timer: 25 minutter


Figaros helstegte foreller

30. juni 2019
: 15 min
: 10 min
: 25 min

By:

Ingredients
  • 2 hele og rensede foreller
  • 3 fed hvidløg
  • ½ løg
  • 1 rød chili
  • ½ bdt. persille
  • ½ bdt. dild
  • saft og skal fra 1 citron
  • 50 g fint revet parmesan
  • 1 spsk. paprika
  • 3 spsk. oliven olie
  • salt og peber
  • Pynt
  • 2 citronskiver pyntet med et drys paprika
  • 4 smørklatter drysset med fint hakket persille
Directions
  • Step 1 Skyld forellerne grundigt, fjern deres skæl ved at skrabe mod skælretningen med en kniv og dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
  • Step 2 Blend nu hvidløg, løg, chili, persille, dild, citronsaft, citronskal, parmesan, paprika og oliven olie til en grov salsa og smag den til med salt og peber.
  • Step 3 Krydr forellerne godt med salt og peber (både indvendigt og udvendigt) og smør dem så generøst med salsaen indvendigt.
  • Step 4 Varm nu lidt olie op på en en stor pande op, og steg forellerne gyldne og sprøde – de skal have ca. 5 minutter per side.
  • Step 5 Server fiskene på en bund af krølsalat sammen med er par fyldte oliven, nogle friske citron skiver og et par smørklatter.


Level


Stay tuned Nerd Squad, for i næste afsnit af Projekt Disney skal vi se nærmere på hvad der gemmer sig af spiselige godter i Strombolis sigøjnervogn.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *