-
Kæmpe kødbolle fra Cloudy with a Chance of Meatballs
Jeg havde egentligt tænkt mig at dagens nerdy treat skulle drage inspiration fra den ikoniske spaghetti scene i Lady og Vagabonden. Spaghetti med kødboller i tomatsauce er nemlig en af Christoffers livretter (ja det var faktisk også den allerførste ret jeg nogen sinde lavede til ham), og da jeg tænkte at han skulle forkøles lidt…
-
Røræg fra Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer
I hverdagene er morgenmaden ikke ligefrem det måltid der får allerstørst opmærksomhed herhjemme, og ofte ender jeg med at gå om bord i en lynhurtig skål med yoghurt og müesli. Men i weekenden lægges hverdagens travlhed på hylden, så lørdag og søndag plejer den at stå på total selvforkælelse i form af ekstra god morgenmad.…
-
Skinke ramen fra Ponyo
Forårsforkølelse! Ja der findes altså bare ikke noget værre ord på denne årstid, specielt ikke når man er en af dem der altid bliver ramt af det her skræklige fænomen. Selvfølgelig har foråret 2016 ikke være undtagelsen der bekræfter reglen, og derfor har jeg den sidste uges tid været sendt til tælling med feber, hovedpine,…
-
Erina Nakiri’s eggs benedict
I dag fortsætter jeg med at sætte tænderne i lækkerier fra anime’en Food Wars (Shokugeki no Soma, jeg har indtil videre lavet et par retter fra serien her og her , og den der står for skud i dag er faktisk en af mine absolutte yndligs brunch retter. I afsnit 13 af serien ser vi hvordan eleverne…
-
En forloren flæskesteg – den billigste steg du kan sætte på bordet
Det her var den allerførste ret jeg så Yukihira lave i Food Wars (Shokugeki no Soma), som virkelig fangede mine smagsløgs opmærksomhed. Den viser innovation og kreativitet på et højt plan, og er uden tvivl et lysende klart eksempel på at man ikke behøver meget mere end simple basis ingredienser i et køkken for…
-
ratatouille omelet fra Ratatouille
Det er ikke første gang jeg giver mig i kast med at rekreere en af rotten Remy’s kulinariske kreationer, sidst var det hans lynende gode svampe puffs der stod på menuen, og i dag nærmer vi os langsomt men sikkert den ikoniske ratatouille vi ser ham lave til Anton Ego. Jeg har nemlig ladet mig…
Skriv et svar